Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Svadobný TRAPAS markizáckeho páru: OS*ATÁ nevesta!

Laura Kulhánek Chrebetová a Martin Kulhánek Zobraziť galériu (10)
Laura Kulhánek Chrebetová a Martin Kulhánek (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Víťazný pár z prvej série markizáckej reality šou Love Island Laura Chrebetová a Martin Kulhánek dokázali, že aj televízny projekt dokáže spojiť dvoch mladých ľudí, ak cítia skutočnú lásku. Nedávno sa v tajnosti zobrali, no počas ich veľkého dňa sa im stal nečakaný trapas. Nevesta pred obradom skončila s exkrementom na hlave!

Markizácky pár na svoju svadbu len tak ľahko nezabudne! (Zdroj: Maarty von B)

Mladomanželia Laura Kulhánek Chrebetová a Martin Kuhlánek, ktorých široká verejnosť registruje ako výhercov markizáckeho projektu Love Island, si pred pár dňami povedali svoje áno. Urobili tak len pred zrakmi svojich najbližších a tom, že sa schyľuje k svadbe, širšia verejnosť nemala ani poňatia. Sympatický pár sa svoj vzťah rozhodol spečatiť v magický dátum 18.8. A veľký svoj deň si navždy zapamätajú aj kvôli momentu, ktorý nikto z nich nečakal.

Svadobný TRAPAS markizáckeho páru:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Tv Markíza)

My sme krásnu Lauru stretli na markizáckej Media párty, kde sme ju oslovili na rozhovor. Podelila sa s nami nielen o spomienky na reality šou, kde spoznala dnes už svojho manžela Martina, no prezradila nám aj vskutku bizarný trapas, ktorý sa jej prihodil počas ich svadby. „Stala sa taká jedna srandovná vec, ktorá sa mi asi zapíše do hlavy do konca života, začala na úvod Laura pre Topky.sk a neskôr z nej vyliezol poriadny svadobný "fail".

Svadobný TRAPAS markizáckeho páru:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Vlastne pred svadbou, asi to bolo nejaké dve hodinky, ma česala kaderníčka u nás doma u mojich rodičov a išla som von ešte fotiť svadobné šaty. A zrazu mi niečo pristálo na hlave a ja som si myslela, že to bol nejaký chrobák. A potom mi kameraman hovorí, že sa mi normálne na hlavu vykakal nejaký vták, takže hovorím, že snáď mi to prinesie šťastie a budeme spolu do konca života,“ zaspomínala si na vtipnú príhodu Laura, z ktorej sa na istý moment pred obradom stala doslova os*atá nevesta.

Nuž ale, ako sa hovorí, ak sa niečo také stane, vraj to prináša šťastie, a tak aj my v redakcii pevne veríme, že to tak naozaj bude a mladomanželom prajeme, nech ich láska vydrží, čo najdlhšie. To, kde sa Laura s Martinom chystajú stráviť medové týždne a ďalšie pikošky z ich spoločného života, sa už dozviete z nášho rozhovoru vyššie.

Viac o téme: Laura ChrebetováMartin Kulhánek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu