Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Úmrtie legendárneho hudobníka (†81): Dcéra prehovorila o jeho POSLEDNÝCH CHVÍĽACH… Obrovský HNEV na zdravotníctvo!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Azda najväčšou životnou bolesťou každého z nás, je strata milovaného človeka. Obrovské trápenie prežívala aj speváčka Suzie Hroncová, ktorá pred necelým rokom prišla o otca, uznávaného slovenského hudobníka Branislava Hronca (†81). Jeho smrť ju, prirodzene, dodnes neprebolela a to, že o neho prišla, prisudzuje aj slovenskému zdravotníctvu...

Pán Branislav bol pre Suzie najbližším mužom jej života. Znamenal pre ňu to, čo každý otec pre milujúcu dcéru. „Najbližší muž, celkovo...Vlastne najbližší kamarát. Po stránke - ako hudobnej, kolegov... Veľmi chýba, strašne chýba ten tato..," povedala Suzie pre Topky.sk, keď sme sa počas rozhovoru dostali k téme jej zosnulého tatina. 

Suzie otec smrť (Zdroj: Topky.sk)

Speváčka prvýkrát otvorene prehovorila aj o tom, čo sa v osudnú noc udialo. Ešte hodinu pred jeho smrťou sa s milovaným otcom rozprávala. „Ja som sa nedvozvedela nič... V noci mi volali, ja som s ním bola hodinu predtým, než zomrel. Ja som za ním stále chodila," povedala pre Topky.sk Suzie a dodala, že posledný kontakt s "tatinom" jej bol odoprený kvôli vtedajšej pandémii koronavírusu.

Vzápätí nám začala hovoriť o tom, že ako ona, tak aj jej syn Riško, sú v posledných mesiacoch chorí a po všetkých osobných peripetiách mali problém so spánkom. Aj v momentoch, kedy riešili chorobu otca, sa musela umelkyňa obracať okolo dieťaťa. Na chvíľu, kedy si v osudný deň zavolala s riaditeľkou nemocnice, však nikdy nezabudne. 

Úmrtie legendárneho hudobníka (†81):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

„Sadla som do auta, z jej hlasu som počula že... Ona tým, že má takých pacientov, asi vie, kedy je tá bodka. Že už to je zle. Ono to bolo dlhšie zle.. Ale stále si myslíš, že to bude lepšie," vyjadrila sa Suzie, ktorá vzápätí priznala, že ju nahneval prístup v slovenských nemocniciach. Viac sa už ale dozviete v našom video-rozhovore, kde Suzie porozprávala aj o tom, prečo si priala, aby to jej ocino "už mal za sebou".

Suzie svojmu zosnulému otcovi venovala aj nový videoklip, ktorý nesie príznačný názov "Tato". Pozrieť si ho môžte tu:. 

Úmrtie legendárneho hudobníka (†81):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram S.H.)

 

 

Viac o téme: SuzieSuzie HroncováBranislav Hronec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu