Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Víťaz Farmy ZAMAKAL na postave: Bruško je preč… Konečne to začína vyzerať!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Aj keď Filip Jánoš pôsobil v poslednej sérii šou Survivor, verejnosti je skôr známy ako víťaz poslednej série markizáckej Farmy. Už tam sa vyjadroval, že by bol rád, ak by sa mu podarilo schudnúť a spevniť telo, no hoci po Survivore vychudol na kosť, nejaké tie kilečká sa mu na telo nalepili opäť. Teraz však vidno, že kontroverzný youtuber poriadne zamakal!

Filip je aktuálne v zahraničí so svojou priateľkou Kristínou, no a jeho profil na sociálnej sieti Instagram len tak praská pod návalom dovolenkových záberov. A ako to už býva, ani bývalého farmára neobišla typická pózovačka pri mori. A keďže youtuber sa v objatí svojej drahej postavil pred objektív bez trička, mnohí zostali príjemne prekvapení. 

Fifo síce nikdy nemal výrazné kilá navyše, no "nosil" menšie bruško a o mužných svaloch veľmi nemohla byť reč. Zdá sa ale, že markizácky "vtipálek" začal na svojej postave pracovať a to, že jeho telo sa výrazne zmenilo, si nevšimli iba jeho fanúšikovia, ale aj bývalá spoluhráčka z Farmy Natália Lenártová. 

Víťaz Farmy ZAMAKAL na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tá si ako profi fitnesska už pred časom zaumienila, že s Filipovou kondičkou niečo urobí a nevenovala sa mu len na statku, ale pomáhala mu aj s prípravou na vtedajšie finále, ktoré Filip vyhral. A tak jej to teraz nedalo a jeho postavu patrične okomentovala. 

„Filip, ale už to začína vyzerať,” odkázala mu, na čo jej bývalý farmár vtipne zakontroval odporúčaním, nech mu dá k tip-top postavičke ešte také štyri roky  času. Premena ale neunikla ani ostatným komentujúcim, ktorí upozorňovali na svaly na rukách, vypracovanejší hrudník, ale aj štíhlejší pás. Nuž, zdá sa, že niekto tu zobral letnú formu do plaviek naozaj vážne. Len tak ďalej! 

Víťaz Farmy ZAMAKAL na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram F.J.)

Viac o téme: FarmaFilip JánošFifqo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu