Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Svadba českej moderátorky s bývalým futbalistom: Ona sa vydávala v NEGLIŽÉ?!

Linda Bartošová Zobraziť galériu (3)
Linda Bartošová (Zdroj: Instagram LB)

PRAHA - Už je pod čepcom! Bývalá miss, dnes moderátorka a známa feministka Linda Bartošová povedala po piatich rokoch vzťahu bývalému futbalistovi Tomášovi Kučerovi, ktorý teraz vystupuje ako raper.

Česká Miss World 2012 Linda Bartošová vyštudovala žurnalistiku a dnes pôsobí práve v tejto oblasti. Bola moderátorkou Českej televízie, teraz robí rozhovory pred kamerami pre istý portál. 

A už pár dní vie, aké to je, byť vydatou pani. Svojmu vyvolenému Tomášovi povedala áno ešte 15. júla, no fotografiami zo svojho veľkého dňa sa pochválili až neskôr. A kto od bývalej missky čakal extravaganciu a luxus, ten sa sklamal. 

Svadba českej moderátorky s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LB)

Kráska sa vydávala vo veľmi jednoduchých šatách pripomínajúcich dokonca negližé. Model úzkeho strihu zdobila čipka vo výstrihu a viazanie na chrbte. 

Aj kytica bola úplne jednoduchá, no o to krajšia. Jej veľký deň rozžiarili lúčne kvety. „Sme svoji a zároveň svojskí. Milujem ten deň do poslednej minúty a ďakujem za všetko, čo môžem prežiť a s kým,” vyznala sa Linda na sieti Instagram. 

Svadba českej moderátorky s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LB)

Viac o téme: Linda Bartošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu