Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Regina z 1. VyVolených nemá kde bývať: Zobrali jej chatku, odpojili elektrinu... Živorí v dlhoch!

Regina z VyVolených dnes nemá život, aký si predstavovala. Zobraziť galériu (3)
Regina z VyVolených dnes nemá život, aký si predstavovala. (Zdroj: TV Prima)

BRNO - Pamätáte si ešte na prvú sériu VyVolených? Finalisti slovenskej verzie istý čas museli zdielať vilu aj s českými kolegami. Medzi nimi sa nachádzala aj Regina Holásková (45). Od čias reality šou však uplynulo už 18 rokov. A hoci sa blondínka snažila presadiť vo vodách šoubiznisu, namiesto toho padla na úplné dno. Má obrovské dlhy, odpojili ju od elektriny, zobrali jej chatku, kde bývala... Doslova živorí!

Bývalá striptérka Regina Holásková patrila k najvýraznejším účastníkom prvej série českých VyVolených. A hoci sa víťazom stal Vladko Dobrovodský, dostatok pozornosti médií mala po skončení projektu aj blondínka. Aspoň zozačiatku... Do sveta celebrít sa jej preraziť nepodarilo a ani našetriť na dom, ako pôvodne plánovala. 

Namiesto toho si zaobstarala chatku pri Brnenskej priehrade. Kedysi v nej dokonca hostila Jiřího Krampola či Zdeňka Podhůrského v relácii Prostřeno. No dnes už jej nehnuteľnosť zďaleka nevyzerá tak, ako keď tam bol televízny štáb. Záhrada je kompletne zarastená, akoby tam človek ani nežil a za plotom kopa harabúrd. 

„Býva tu kúsok. No, býva. Nemá to skrátka v živote jednoduché, vôbec. Chatu jej vraj zobrali, predtým jej niekoľkokrát odpojili elektriku, vraj mala veľké dlhy. Teraz tam bohužiaľ živorí na záhrade,“ povedali Reginini susedia českému portálu eXtra.cz, ktorý ju v záhradkárskej oblasti hľadal. A skutočne, nemiasto chaty, exvyvolená zjavne prespáva v provizórnom prístrešku či v stane. 

Na záhrade s ňou žijú aj štyri Afganské chrty a hoci ona sama má zjavné existenčné problémy, o svojich miláčikov sa vraj príkladne stará, čo potvrdili aj susedia. 

Regina z 1. VyVolených
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Prima)

Viac o téme: VyVoleníRegina Holásková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu