Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pamätáte si Emila z VyVolených? TAKTO vyzerá po 18 rokoch... Poriadne sa VYPAPKAL!

Emil Zajac sa zúčastnil úplne prvej série Vyvolených. Zobraziť galériu (3)
Emil Zajac sa zúčastnil úplne prvej série Vyvolených. (Zdroj: FTV Prima)

PRAHA - V roku 2005 odštartovala u nás aj u našich západných susedov éra reality šou. Medzi prvé projekty, ktoré zabávali televíznych divákov, patrili VyVolení. Jedným z najvýraznejších účastníkov českej verzie, ktorú sledovali aj slovenskí diváci, patril bez pochýb Emil Zajac (48). Pozrite, ako sa po 18 rokoch zmenil!

Prvú sériu VyVolených si pamätá azda každý. Vysielala sa v roku 2005 a vyhrala ju Linda Drevenková... Finalisti slovenskej verzie však istý čas museli zdielať vilu aj s českými kolegami. Budovu, v ktorej sa natáčala primácka verzia, totiž 20. novembra 2005 násilne obsadilo 40 bodyguardov najatých majiteľom pozemku a štáb so súťažiacimi z priestorov vyhodili.

Jedným zo súťažiacich prvej série českej verzie VyVolených bol aj Emil Zajac. Ten sa do pamäti verejnosti zapísal aj tým, že len deň pred vysťahovaním sa priamo vo vile oženil so svojou dlhoročnou partnerkou Radkou Poledníkovou. V tom čase mal rodák z Ostravy štíhlu postavu... Odvtedy však uplynulo už celých 18 rokov a bývalý horík je zmenený na nepoznanie. 

Pamätáte si Emila z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook E.Z.)

Rokmi sa vypapkal, čo sa viditeľne odzrkadlilo na jeho postave. No 48-ročný Čech sa rozhodol to nenechať len tak a od decembra minulého roka začal na sebe makať. A už vidí aj prvé výsledky. „4 mesiace cvičenia a stravovania a obliekol som tričko a rifle, čo som naposledy obliekol pred 10-timi rokmi,“ pochválil sa v týchto dňoch na sociálnej sieti Facebook. Pozrite, ako aktuálne vyzerá!

Pamätáte si Emila z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook E.Z.)

Viac o téme: VyVoleníEmil Zajac
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu