Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Barmošovej expresný NÁVRAT z materskej: Opäť zarezáva v Novinách!

Lucia Barmošová sa po pol roku vrátila na televízne obrazovky Zobraziť galériu (6)
Lucia Barmošová sa po pol roku vrátila na televízne obrazovky (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Lucia Barmošová (40) sa v decembri veľkolepo rozlúčila s divákmi televízie Joj. Moderátorka totiž odchádzala na materskú dovolenku. No a po pol roku hlási expresný návrat. Včera moderovala svoje prvé vysielanie po pauze.

Lucia Barmošová je dlhoročnou tvárou televízie Joj. Diváci sú na ňu zvyknutí zo spravodajskej relácie. V polovici decembra však dala Novinám na istý čas zbohom, keďže odchádzala na materskú dovolenku. Moderátor Ján Mečiar sa s ňou za všetkých kolegov rozlúčil naozaj veľkolepo.

„Lucia, my ti ďakujeme za všetko, čo si doteraz tu s nami absolvovala, čo si prežila. Ja tu mám pre teba takú tortu, z ktorej určite nepriberieš, ale ktorá bude pre vás obe – môžem to prezradiť? Keď tá malá príde na svet, bude pre vás užitočná. Držte sa, buďte zdravé a vráť sa čím skôr,” povedal v priamom prenose a daroval jej plienkovú tortu.

Barmošovej expresný NÁVRAT z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Joj)

Na moderátorskej stoličke sa namiesto Lucie neobjavil nikto nový. Pri mužských kolegoch sa striedali ostrieľané moderátorky Aneta Parišková a Andrea Pálffy Belányiová. No a prešlo iba 5 mesiacov od blondínkinho pôrodu a v posledný deň májového vysielania divákov prekvapila obrovská novinka. „Večerné Noviny vás čakajú aj zajtra, ale už aj s Luckou Barmošovou,” oznámila Parišková v závere relácie.

Včera sme si to overili aj u hovorkyne Jojky Lucii Tuhelovej. „Lucia Barmošová vysiela dnes večer Noviny TV JOJ. Ďalšie dni bude vysielať podľa dohody s moderátorkami Anetou Pariškovou a Andreou Pálffy Belányiovou, s ktorými sa v hlavnej spravodajskej relácii Noviny TV JOJ strieda,” povedala pre Topky.sk.

Rozhodli sme sa kontaktovať aj samotnú moderátorku ešte pred vysielaním s tým, ako sa po polročnej pauze cíti a kto bude s malou Diankou počas toho, ako bude ona pracovať. „Teším sa na prácu a kolegov, ktorých mám rada. No a mám šťastie na fantastické babky,” prezradila nám. Diváci Jojky sa tak konečne dočkali! Lucia na obrazovke vyzerala, ako vždy, fantasticky. Veď pozrite sami.

Barmošovej expresný NÁVRAT z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV JOJ)

Barmošovej expresný NÁVRAT z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Lucia Barmošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu