Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rok po smrti Josefa Abrháma (†82): Okolo hrobu bordel a... On v ňom stále NELEŽÍ!

Josef Abrhám zomrel presne pred rokom. Zobraziť galériu (2)
Josef Abrhám zomrel presne pred rokom. (Zdroj: TV Barrandov)

KUNOVICE - Dnes uplynul presne rok odvtedy, čo legendárny český herec Josef Abrhám (†82) navždy odišiel za svojou milovanou Libuškou Šafránkovou (†68). Manželia sa ešte pred smrťou dohodli, že každý bude uložený do hrobu k svojim rodičom. No zatiaľ čo Popelka už svoj večný odpočinok našla, jej polovička stále nie. Navyše je okolo neporiadok!

Ako informuje české Aha!, ľudia z Kunovíc, odkiaľ slávny herec pochádzal, sa hnevajú. „Chceme sa Pepíkovi pokloniť, ale stále nemáme kde. Je tu trojhrob s jeho rodičmi, kde sa s nimi chcel stretnúť po smrti aj on, tak čo sa deje?!“ rozčuľuje sa jeden z miestnych obyvateľov, ktorý do redakcie poslal aj fotku hrobu. 

Galéria: Josef Abrhám

Ten síce po smrti Abrháma vynovili, ale... „Síce ho po smrti pána Abrháma dali krásne dokopy, zrekonštruovali, osadili, ale je tu stále bordel,“ zhodnotil muž. Aha! v tejto súvislosti kontaktovalo sestru známeho umelca, herečku a režisérku Bocu Abrhámovú. „Ďakujem vám ale za informáciu, okamžite to zariadim a vybavím poriadok!“ reagovala s tým, že to zadala istej pohrebnej službe.

Zvyšok - teda, kedy bude Josef Abrhám vložený do hrobu - je však na jeho synovi, Josefovi Abrhámovi ml. „Brat chcel byť so svojimi rodičmi, rovnako ako ja, ale kedy sa tak stane, je naozaj len na ňom,“ povedala Boca s tým, že si myslí, že naozaj nie je dôležité, kedy sa tak stane. Hercova sestra zariadila len rekonštrukciu hrobu. „Viac robiť nemôžem, len dúfať, že sa tam raz s otcom, mamou a Pepíkom stretnem,“ dodala. 

Josef Abrhám zomrel 17. mája 2022 vo veku 82 rokov, necelý rok po smrti svojej milovanej manželky Libušky Šafránkovej. Pohreb mal 6. júna 2022, až 3 týždne po smrti. Dátum bol vybratý symbolicky 6. júna, teda deň pred Libušinými narodeninami, vtedy sa totiž manželia videli naposledy. V deň jej narodenín herečka išla do nemocnice, z ktorej sa už nevrátila.

Rok po smrti Josefa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Josef Abrhám
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu