Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Natáliu z Farmy by ste kedysi NESPOZNALI: FOTO z čias, keď bola vrcholová športovkyňa... TOTO že je ONA?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Natália Lenártová (41) patrila medzi najvýraznejších hráčov poslednej série Farmy. Do finále sa síce nedostala, no na divákov mimoriadne zapôsobila. Dojem neurobila len svojimi zručnosťami a šikovnosťou, ale aj disciplinovanosťou a životným postojom. Osobnosťou, akou dnes je, sa stala aj vďaka tomu, že roky tvrdo drela a stala sa z nej vrcholová športovkyňa. Aha, ako vtedy vyzerala!

To, že Natália je veľký makač a má za sebou obrovské úspechy vo svete športu, sa vedelo už počas jej pôsobenia na Farme. Drobná plavováska stihla počas jej kariéry dvakrát získať titul majsterky sveta, trikrát vyhrala Majstrovstvá Európy a dokonca sa môže pochváliť aj prvenstvom v prestížnej súťaži Arnolda Schwarzeneggera.

Natáliu z Farmy by
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Fitness odvetviu sa začala aktívnejšie venovať v čase, kedy mala len 19 rokov, dovtedy ju viac zaujímal aerobik. Tie najväčšie úspechy Natália zožala v rokoch 2002 - 2010, no a zrejme práve z tohto obdobia pochádza aj fotografia, ktorú nedávno zverejnila na svojom Instagrame.

Natália na nej pózuje v spoločnosti vojej maminy, na sebe má sexi súťažné bikiny a krk jej zdobí medaila. Na spomínanom zábere by ste ju však možno na prvý pohľad ani nespoznali. Nosila totiž kučeravé vlasy a... Aha, ako vyzerala! 

Natáliu z Farmy by
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram N.L.)

Viac o téme: Natália Lenártová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu