Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

CHORÁ Basiková zhodila PAROCHŇU: Omladla o 10 rokov!

Bára Basiková Zobraziť galériu (4)
Bára Basiková (Zdroj: Instagram BB)

PRAHA - Niekoľko mesiacov sa speváčka Bára Basiková ukazovala na verejnosti aj na sociálnych sieťach v parochni. Dlhé týždne trvalo, kým prezradila, že bojuje s vážnou chorobou. Aktuálne sa však už umelých vlasov zbavila a ukázala sa v novom krátkom zostrihu.

V septembri minulého roka začala speváčka Bára Basiková zverejňovať na sieti Instagram fotografie s novým účesom s ofinou. Mnohí hneď odhadli, že ide o parochňu. Nikto však nevedel dôvod, a tak sa umelkyňa stretla aj s viacerými negatívnymi názormi na tento účes. 

CHORÁ Basiková zhodila PAROCHŇU:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram BB)

Až v decembri Bára prezradila, že bojuje s vážnou chorobou. „Cez prázdniny ma zastihli veľké zdravotné problémy,” priznala s tým, že kvôli ťažkostiam sa musela zriecť aj dohodnutej úlohy v muzikáli. „Definitívne to za mnou nie je, ale je to v procese liečby. Verím, že na dobrej ceste,” uviedla koncom roka. 

Odvtedy sa už k tejto téme nevracala. Aktuálne sa ale rozhodla zbaviť parochne. Podľa všetkého predtým prišla o vlasy, no už jej opäť dorástli. „Bára, si ako dievčatko,” zhodnotila jej nový výzor bývalá prvá dáma Českej republiky Dagmar Havlová. 

Fanúšikovia sú novým imidžom doslova nadšení. „Veľmi, veľmi vám to pristane, minimálne 10 rokov dole,” zhodnotila jedna zo žien. 

CHORÁ Basiková zhodila PAROCHŇU:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram BB)

Viac o téme: Bára Basiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu