Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

TOTO že je ona?! Nevesta Mirka RADIKÁLNE zmenila imidž: FOTO Veď sa na seba ani nepodobá!

Mirka v reality šou Ruža pre nevestu Zobraziť galériu (5)
Mirka v reality šou Ruža pre nevestu (Zdroj: TV Markíza)

KOŠICE - Niektorí ju na prvý pohľad ani nespoznali! Pred nami je posledná epizódy šou Ruža pre nevestu, kde sa definitívne rozhodne o tom, ktorá zo zvyšných súťažiacich sa stane vyvolenou partnerkou Tomáša Tarra. Medzi TOP trojicou sa nachádza aj Miroslava Hriňáková, ktorá však aktuálne vyzerá úplne inak, než ako ju poznáme z televíznych obrazoviek...

Mirka je charakteristická svojou priebojnosťou a tým, že si občas až bezohľadne ide za svojím cieľom. A to aj napriek tomu, že na prvý dojem pôsobí veľmi nežne. K výzoru milého dievčatka jej výrazne dopomáha drobná postava, krásny úsmev a krátke blond vlasy. Lenže... Teraz sa zmenila na poriadnu levicu. 

Mirka v reality šou Ruža pre nevestu
Zobraziť galériu (5)
Mirka v reality šou Ruža pre nevestu  (Zdroj: TV Markíza)

TOTO že je ona?!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markiza)

A to doslova! Mirka si totiž nechala predĺžiť svoju hrivu. A nie len tak hocijako. Na krátke blond pramene jej kaderníčka naplietla dlhé kučery, vďaka čomu teraz pôsobí úplne inak a omnoho živelnejšie. „Sledujte, aké mám vlasy. Ako Shakira. No dajte mi vedieť, či sa vám to páči,” požiadala svojich sledovateľov televízna nevesta, ktorá sa na seba aktuálne takmer ani nepodobá.

Avšak, ako poznamenala, táto zmena nie je trvalá a Mirka bude nosiť svoje kučery len niekoľko najbližších týždňov. No, čo poviete? Páči sa vám jej nový imidž alebo myslíte, že jej viac pristane kratší a prirodzený účes?

TOTO že je ona?!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.H.)

TOTO že je ona?!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.H.)

Viac o téme: Ruža pre nevestu Mirka Hriňáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu