Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Fifo o Survivore: Holenie, masturbácia aj kradnutie... ODPOVEDE na otázky, ktoré zaujímajú každého diváka!

Filip odpovedal na otázky, ktoré zaujímajú každého diváka Survivoru. Zobraziť galériu (5)
Filip odpovedal na otázky, ktoré zaujímajú každého diváka Survivoru. (Zdroj: Tv Markíza)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Filip Jánoš alias Fifqo sa do povedomia širšej verejnosti dostal vďaka markizáckej reality šou Farma, ktorú napokon aj vyhral. Len pár týždňov po triumfe na televíznom statku letel do Dominikánskej republiky, kde sa zúčastnil ďalšieho markizáckeho projektu. Survivor sa mu síce vyhrať nepodarilo, no zážitkov má na rozdávanie. Aktuálne svojim fanúšikom odhalil celé zákulisie natáčania. Toto v televízii určite neuvidíte!

Azda každý divák si pri sledovaní reality šou Survivor kládol otázky, na ktoré nikto neodpovedal. Ako to majú súťažiaci s jedlom? Naozaj okrem ryže a kokosov nedostávajú nič iné? Ako si čistia zuby? Môžu sa holiť? Takéto, ale aj oveľa pikantnejšie otázniky sa rodili v hlavách skalných fanúšikov. 

Odpovedal na ne až vypadnutý súťažiaci Filip Jánoš alias Fifqo, ktorý je známy tým, že nemá problém hovoriť absolútne o ničom. Vo vyše hodinovom videu, ktoré v týchto dňoch zverejnil na svojom youtube, hovoril napríklad aj o tom, kde si mužskí účastníci robili dobre či vykonávali svoju potrebu. 

Toto je výber toho najzaujímavejšieho z jeho odhalení:

  • Mužskí súťažiaci sa netajili tým, že v šou masturbovali. Súkromie hľadali v mori, kde sa ponorili až po krk, nikto tak nevidel, aké pikantnosti sa dejú pod hladinou.
     
  • Rovnako to mnohí mali aj s vykonávaním potreby. Buď na to volili more, iní si zas našli miesto v džungli ďaleko od miesta, kde spali alebo išli na pláž. Tam svoj "produkt" zakopali a miesto označili zapichnutou paličkou. To pre prípad, aby niekto pri hľadaní skrytej imunity neobjavil nechcené prekvapenie. 
     
  • Súťažiaci si na ostrov mohli priniesť iba 1 tričko, 1 kraťasy, 1 plavky, 1 ponožky, 3 trenky/nohavičky, 1 mikinu a 1 tepláky. Ak sa niečo zničilo, štáb im mohol dať náhradné, ale snažili sa tomu vyhýbať. „Napríklad Karolína, keď schudla a začali jej padať plavky, tak nedali jej nové, ale jej to tam zošili,“ prezradil Fifo.

    Moderátor šou Survivor Ondřej Novotný so súťažiacimi
    Zobraziť galériu (5)
    Moderátor šou Survivor Ondřej Novotný so súťažiacimi  (Zdroj: Voyo Originál)
  • V prípade, že súťažiaci mali dlhé nechty, mohli si od zdravotníka, ktorý bol prítomný na natáčaní, vypýtať klieštiky a ostrihať si ich. 
     
  • Keď boli súťažiaci rozdelení na Rebelov a Hrdinov, nemohli sa s druhým kmeňom vôbec kontaktovať. Na kmeňovej rade stál pri každom tíme jeden člen štábu a ak sa niekto o niečo pokúsil, hneď ich zastavil. 
     
  • Súťažiaci sa po ceste z kmeňovky a na kmeňovku snažili od štábu niečo ukradnúť. Raz sa im podarilo uchmatnúť si jednu bagetu, ktorú si rozdelili desiati a druhýkrát bandasku s mydlovou vodou. „Ja som si raz s tým umyl vlasy a už boli z produkcie reči, že na nás niečo vidia,“ prezradil Fifo. 
     
  • Na ostrove neboli sami. V rovnakom čase sa natáčajú Survivory pre rôzne krajiny. Kmene tak bývajú v džungli vedľa seba, majú však vymedzené hranice, za ktoré nemôžu zájsť a strážia ich ochrankári. 
     
  • Cesta na súboje trvala rôzne dlho, podľa toho, na aký typ súboja sa išlo. Jeden bol vzdialený 15 minút cesty, no na druhý sa išlo aj trištvrte hodinu - najprv loďou a následne safari busom. 

    Fifo o Survivore: Holenie,
    Zobraziť galériu (5)
     (Zdroj: Voyo)
  • Súťažiaci si spočiatku umývali zuby uhlíkmi, no keďže niekto počul, že to ničí sklovinu, používali potom na čistenie vlákna z kokosu alebo drievka, ktoré rozhrýzli na štetinky. 
     
  • Čo sa týka holenia, chlapi žiletky používať nemohli, no ženy sa oholiť smeli. 
     
  • Rýb bolo v mori veľmi málo, no v diaľke súťažiaci videli z pláže žraloka. 
     
  • Karolína vie po španielsky, a tak na pláži od miestnych rybárov vykšeftovala veľkú rybu, ktorú vložila do rybárskej siete a tvárila sa, že ju ulovila. Stalo sa to 2-krát.
     
  • Súťažiaci sa po vypadnutí museli na verejnosti maskovať, aby nikto nezistil, že sú už z hry vonku.

    Fifo o Survivore: Holenie,
    Zobraziť galériu (5)
     (Zdroj: Voyo)
  • V Dominikánskej republike sa po 18. hodine už nemôže jazdiť loďou. Tento zákon existuje kvôli tomu, aby sa zamedzilo pašovaniu drog. Po kmeňovej rade sa tak súťažiaci nevracali späť na ostrov, ale prečkali do rána v takzvaných "fake kempoch".
     
  • Občas im do tábora zablúdili domorodci. Dokonca sa raz stalo, že im niekto počas súboja ukradol rybársku sieť.
     
  • Po nejakom čase, keď súťažiaci bývali pravidelne chorí, dostávali každé ráno od zdravotníka vitamíny.
     
  • Na ostrove jedli iba to, čo si "ulovili", kokos alebo ryžu. Prídel ryže dostávali každý štvrtok - jedno vrecko, ktoré si museli rozplánovať medzi všetkých súťažiacich na celý týždeň. Spočiatku to vychádzalo na 1 polievkovú lyžicu surovej ryže na súťažiaceho.

    Fifo o Survivore: Holenie,
    Zobraziť galériu (5)
     (Zdroj: Voyo)
  • Ak niekto bral lieky, musel o tom štáb informovať ešte pred začiatkom projektu a zdravotník ich potom súťažiacemu dával. 
     
  • Pravidlá súboja okrem Ondreja vysvetľovali súťažiacim aj členovia štábu. Po prečítaní pravidiel moderátorom prišli figuranti a názorne ukázali, ako by súboj mal vyzerať.
     
  • Súťažiaci mali po celý čas k dispozícii mimo kamier veľký barel s pitnou vodou. Mnohí si v sladkej vode prepierali aj oblečenie, aby im od soli nestvrdlo. 
     
Viac o téme: SurvivorFilip Fifqo Jánoš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu