Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Neopísateľný STRACH známej Slovenky: Muž sa UKÁJAL pri sídlisku… VAROVANIE pre všetky ženy!

Michaela Kocianová má za sebou skutočne desivý zážitok. Zobraziť galériu (2)
Michaela Kocianová má za sebou skutočne desivý zážitok. (Zdroj: Instagram)

TRENČÍN - Neodporúča sa, aby žena chodila po vonku sama najmä v noci. No slovenská topmodelka Michaela Kocianová (34) varuje všetky Trenčanky, aby si na seba dávali pozor aj cez deň. Nedávno totiž načapala muža ako sa za bieleho dňa bez hanby ukájal na verejnosti... Navyše len kúsok od sídliska. Mala vraj neopísateľný strach!

Najúspešnejšia slovenská topmodelka sa o svoj desivý zážitok podelila na sociálnej sieti Instagram. A jeho zverejnením chcela varovať všetky ženy. „Prosím všetky mladé dievčatá a mamičky, ktoré chodia samé v doobedných hodinách do Lesoparku Brezina! Dnes som sa išla prejsť sama a teda bola som dosť ďaleko od miesta, čo nazývame KIOSK,“ začala opisovať Kocianová. 

Galéria: Michaela Kocianová

Miesta sa nachádzajú v jej rodnom Trenčíne. „Už skoro pri sídlisku JUH, kde som zazrela mladého muža, ako sa tam ukájal, následne prestal, ako ma zbadal,“ opísala nepríjemné chvíle Michaela. „Musela som prejsť okolo, veľmi som sa bála. Rozbehla som sa a on smerom do lesa, kde sa stratil, ale následne sa objavil späť,“ priblížila. 

V tej chvíli sa vraj veľmi bála. Nevedela, čo môže od muža očakávať. „Chvíľku to vyzeralo, že beží mojím smerom. Mala som neopísateľný strach! Takže by som chcela vyzvať mestskú políciu Trenčín, či by miesto parkovacích pokút vedeli občas vybehnúť do Lesoparku Brezina. Ďakujem,“ dodala. 

Neopísateľný STRACH známej Slovenky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

Viac o téme: Michaela Kocianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu