Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Juan a jeho slovenská snúbenica PRVÝKRÁT UKÁZALI dcéru: Och, to je rozkošné dievčatko!

Broňa Gregušová a Mario Cimarro Zobraziť galériu (4)
Broňa Gregušová a Mario Cimarro (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - V auguste minulého roka nabral život Maria Cimarra a jeho snúbenice Broni Gregušovej úplne iný rozmer. Slovenská modelka na svet priviedla ich prvé spoločné dieťatko - dcérku, ktorá dostala meno Briana. Aj napriek tomu, že jej rodičia sú pomerne aktívni na sociálnych sieťach, malú princeznú nikdy neukázali. Až doteraz!

Bronislava a Mario patria k tomu typu rodičov, ktorí zábery svojho dieťatka síce občas zverejnia, no vždy sa postarajú o to, aby nebolo vidno tváričku. Brianu teda vždy otočili alebo dali na Instagram fotku, kde by ju síce vidno aj bolo, lenže jej tvár prekryli emotikonom. 

Juan a jeho slovenská
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram B.G.)

Vedelo sa, že počas spoločne stráveného času na Slovensku, boli Broňa s Mariom a malou Brianou na súkromnom fotení. Ale fotky nevyužili len pre seba, Aktuálne sa zábery objavili v zahraničnom magazíne Hola a jeden z nich rovno zdobí titulku. Dvojica sa teda rozhodla exkluzívne ukázať dcérku práve týmto spôsobom.

„Ona je naše všetko. Dámy a páni, predstavujeme vám našu dcérku Brianu. Svetlo našich život. Dievčatko naše, ďakujeme, že si"  napísala pyšná mama k zverejneným záberom, ktoré si môžete pozrieť nižšie. No nie je rozkošná?

Viac o téme: Bronislava GregušováMario CimarroBriana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu