Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Malá NEHODA nevesty z Markízy, SEXI Schindlerová a 4. dcéra Kollára na móle... AHA, ako vyrástla!

Aj takto to vyzeralo na prvom dni Bratislavských módnych dní! Zobraziť galériu (7)
Aj takto to vyzeralo na prvom dni Bratislavských módnych dní! (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Za nami je prvý deň tohtoročných Bratislavských módnych dní, ktoré sa tentokrát konali v moderných priestoroch. Na móle sa okrem skúsených modeliek objavili aj známe tváre zo šoubiznisu. V robách zažiarila aj Martina Schindlerová, ktorá bola extrémne sexi. Ako bolo už dlhšie známe, zo šou Ruža pre nevestu prišla na mólo predviesť kúsky od talentovaných módnych návrhárov aj Petrana. Tej sa však počas prehliadky stala menšia nehoda... A nechýbala ani jedna z dcér Borisa Kollára. Tá ale poriadne vyrástla!

Nadšenci módy si nenechali ujsť ani tohtoročný, už 18. ročník Bratislavských módnych dní. Kolekcie talentovaných módnych návrhárov si prišlo pozrieť mnoho známych ľudí zo sveta šoubiznisu. Módna prehliadka sa tentoraz nekonala v Historickej budove Národnej rady Slovenskej republiky, ale presunula sa do oveľa modernejších priestorov.

Galéria: BMD 2023 - Deň 1.

Na móle sa objavilo mnoho skúsených modeliek zo súťaže Miss Slovensko, ale nechýbali medzi nimi aj známe mená z iných oblastí. Napríklad speváčka Martina Schindlerová, ktorej to nesmierne pristalo. Vyžaroval z nej sexepíl a na bývalej superstaristke bolo vidieť, že si pozornosť užíva. Martina je príkladom toho, že aj dvojnásobná mamička môže byť extrémne sexi. Veď pozrite!

Martina Schindlerová
Zobraziť galériu (7)
Martina Schindlerová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Martina Schindlerová
Zobraziť galériu (7)
Martina Schindlerová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Nebola však jediná, ktorá strhla na seba pozornosť. Podarilo sa to aj Petrane zo šou Ruža pre nevestu. Nie však dokonalým lookom, ale niečím úplne iným. Markizáckej neveste sa totiž počas predvádzania svadobných šiat stala menšia nehoda. Ako sa pohybovala po móle, ramienko na šatách ju prestalo poslúchať a zošuchlo sa jej. Nechýbalo veľa a táto nehoda nemusela skončiť dobre! Avšak Petrana to zachránila a cestou do zákulisia bolo už všetko v poriadku.

Petrana z Ruže pre nevestu
Zobraziť galériu (7)
Petrana z Ruže pre nevestu  (Zdroj: Ján Zemiar)

Petrana z Ruže pre nevestu
Zobraziť galériu (7)
Petrana z Ruže pre nevestu  (Zdroj: Ján Zemiar)

V hľadisku nechýbala ani Andrea Heringhová, ktorá na podobné akcie už príliš často nechodí. Tentoraz však urobila výnimku, pretože sa jej dcéra Sara Zoe, ktorú má s predsedom vlády Borisom Kollárom, ukázala na móle v úlohe modelky. Sara vyrástla naozaj ako z vody a je krásna po maminke. Obidvom to veľmi pristalo! 

Sara Zoe, dcéra Borisa Kollára
Zobraziť galériu (7)
Sara Zoe, dcéra Borisa Kollára  (Zdroj: Ján Zemiar)

Andrea Heringhová s dcérou
Zobraziť galériu (7)
Andrea Heringhová s dcérou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Rozhodne sa bolo na čo počas prvého dňa Bratislavských módnych dní pozerať. V našej galérii vyššie si môžete pozrieť, kto si tento večer nenechal ujsť a ako to pozvaným hosťom pristalo. Nižšie si môžete pozrieť video z celého večera.

Bratislavské módne dni 2023 - Deň 1. (Zdroj: Maarty)

Viac o téme: Martina SchindlerováPetrana GalateaAndrea Heringhová s dcérou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu