Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

PSYCHICKÉ problémy: Partner superstaristky sa OBESIL... Hľadali ho celý deň!

Alžběta Kolečkářová a jej partner Marcel Zobraziť galériu (2)
Alžběta Kolečkářová a jej partner Marcel (Zdroj: Instagram AK)

PRAHA - Už včera sme informovali, že partner superstaristky Alžběty Kolečkářovej spáchal samovraždu. Speváčka sa túto hroznú správu dozvedela vo štvrtok. Podľa najnovších informácií sa jej Marcel obesil.

„Speváčka Alžběta Kolečkářová v posledných dňoch prechádza najťažším životným obdobím. Svoj život dobrovoľne ukončil jej milovaný partner a otec jej dvoch detí Marcel G.,” informoval nás včera manažér superstaristky Milan Papežík.

Ten českému Blesku potvrdil, že Marcel G., trpel dlhodobými psychickými problémami. Keď sa náhle vytratil a nikto sa s ním nevedel spojiť, zavládla panika. „Hľadali ho vlastne len jeden deň,” povedal Papežík pre Život v Česku. 

Podľa najnovších informácií ho našli obeseného. „O konkrétnom spôsobe úmrtia, že si vzal život, sme pôvodne neinformovali hlavne s ohľadom na deti, aby sa to neskôr niekde nedočítali, pretože im to Alžběta chcela povedať sama, keď budú staršie. Zatiaľ im proste povedala, že otecko odišiel. Pretože ale médiá spolupracujú s políciou, o spôsobe Marcelovho úmrtia sa už verejnosť dozvedela,” poznamenal manažér. Ako dodal, keď sa speváčka trochu spamätá, pravdepodobne sama uvedie ďalšie informácie. 

PSYCHICKÉ problémy: Partner superstaristky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram AK)

Viac o téme: Alžběta Kolečkářová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu