Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prchký exfarmár Kristián (22) skončil v putách: NAPADOL POLICAJTA... Hrozí mu 5 rokov VÄZENIA!

Kristián Mesíček skončil v putách. Zobraziť galériu (5)
Kristián Mesíček skončil v putách. (Zdroj: Tv Markíza/FB Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Kristián Mesíček (22) sa do povedomia verejnosti dostal ako súťažiaci poslednej série markizáckej reality šou Farma. Už tam sa prezentoval ako mimoriadne prchký človek. Zároveň bol známy tým, že je veľkým fanúšikom futbalu. No a práve tam sa mu poradilo vyrobiť si poriadny problém. Na zápase FC Spartak Trnava a ŠK Slovak Bratislava napadol policajta. Skončil v putách... Hrozí mu až 5 rokov väzenia!

Ďalší "hrdina" z futbalového štadióna skončil v putách. Mladý muž čelí obvineniu z trestného činu. Takto znel titulok, ktorým polícia oznamovala, že zbalila jedného z vagabundov, ktorí mali na svedomí výtržnosti na futbalovom štadióne počas zápasu FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava. Zápas sa odohral ešte začiatkom tohto mesiaca a ako už býva zvykom, nezaobišiel sa bez problémov. 

Kristián Mesíček
Zobraziť galériu (5)
Kristián Mesíček  (Zdroj: Televízia Markíza)

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III. vzniesol na základe zabezpečenej dôkaznej situácie obvinenie z trestného činu útoku na verejného činiteľa 22-ročnému Kristiánovi M. z Trnavy,“ informovala polícia na svojom Facebooku. A ako sa nám podarilo zistiť, má ísť o Kristiána Mesíčka, ktorý sa do povedomia slovenskej verejnosti dostal vďaka poslednej sérii markizáckej reality šou Farma. 

Prchký exfarmár Kristián (22)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj)

Prchký exfarmár Kristián (22)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj)

Už tam sa prezentoval ako mimoriadne prchký človek. Aktuálne si však svojou výbušnou povahou vyrobil poriadny problém. „Obvinený mal počas uvedeného zápasu v sektore hostí Národného futbalového štadióna v Bratislave počas odchodu poriadkových jednotiek z tribúny zaútočiť na policajta Pohotovostného policajného útvaru. Policajta, ktorý prechádzal okolo neho, kopol pravou nohou do oblasti chrbta, pričom následne ďalšieho policajta napadol päsťou do oblasti hlavy,“ uvádza polícia. 

Muži zákona Mesíčka predvčerom zadržali a eskortovali na príslušné policajné oddelenie za účelom vykonania ďalších procesných úkonov. „V prípade preukázania viny pred súdom hrozí obvinenému trest odňatia slobody na jeden až päť rokov,“ dodala polícia s tým, že nebude tolerovať vyčíňanie futbalových chuligánov a do budúcna využije všetky zákonné oprávnenia, aby k takýmto útokom z ich strany už nedochádzalo. 

Viac o téme: Kristián Mesíček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu