Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bývalý farmár po NAPADNUTÍ policajta: OZVAL sa po 4 mesiacoch... Konečne ma pustili!

Už je vonku! Zobraziť galériu (3)
Už je vonku! (Zdroj: Tv Markíza/FB Polícia SR - Bratislavský kraj)

TRNAVA - V marci tohto roka sa na verejnosť prevalila informácia o tom, že bývalý farmár Kristián Mesíček napadol policajta. Za tento skutok mu hrozilo až 5 rokov...

Kristián Mesíček sa do povedomia verejnosti dostal ako súťažiaci 14. série markizáckej reality šou Farma. Už tam sa prezentoval ako mimoriadne prchký človek. Zároveň bol známy tým, že je veľkým fanúšikom futbalu. No a práve tam sa mu v marci podarilo vyrobiť si poriadny problém. Na zápase FC Spartak Trnava a ŠK Slovak Bratislava napadol policajta.  

„Obvinený mal počas uvedeného zápasu v sektore hostí Národného futbalového štadióna v Bratislave počas odchodu poriadkových jednotiek z tribúny zaútočiť na policajta Pohotovostného policajného útvaru. Policajta, ktorý prechádzal okolo neho, kopol pravou nohou do oblasti chrbta, pričom následne ďalšieho policajta napadol päsťou do oblasti hlavy,“ uviedla v tom čase polícia. 

Bývalý farmár po NAPADNUTÍ
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj)

Mesíček bol aj po incidente aktívny na sociálnych sieťach, no v auguste po ňom ostalo ticho. Svojim priaznivcom sa ozval až teraz, po 4 mesiacoch. „Konečne si späť,“ poznamenal jeden z jeho fanúšikov. „Konečne ma pustili,“ reagoval Trnavčan. Mnohých zaujímalo, že čo urobil. „Čo si spravil, že ta zobrali?,“ opýtali sa ho. „Zlobu som zrobil,“ vyjadril sa a bližšie nič nešpecifikoval.

Bývalý farmár po NAPADNUTÍ
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj)

Viac o téme: Kristián Mesíček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu