Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bývalá farmárka (29) vyzerá ako HVIEZDA: Ale nie ako Beyoncé... Je to celá Zdena Studenková (69)!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Instagram JH)

BRATISLAVA - Každú ženu poteší, keď ju prirovnajú k veľkej hviezde. Aj v šoubiznise sa nájdu Slovenky, ktoré sa nápadne podobajú na zvučné mená ako Gal Gadot, Ariana Grande či Selena Gomez To, ku komu prirovnávajú bývalú farmárku Janu Hrmovú (29), však influencerku poriadne zaskočilo. Je vraj celá Zdena Studenková (69)!

Jana Hrmová sa podobá na Zdenu Studenkovú (Zdroj: Instagram J.H.)

Väčšina ľudí má vo svete svojich dvojníkov. Niektorí tých svojích nájdu aj medzi svetovými hviezdami. Medzi takých sa radia aj viacerí verejne známi Slováci. Veď Taký Sajfa sa podobá na Davida Guettu či chorvátskeho futbalistu Luku Modrića, Lulu Almaksus prirovnávajú k Selene Gomez a herec Štefan Martinovič je vraj celý Ryan Gosling. 

Bývalá farmárka (29) vyzerá
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram JH)

Aj bývalá farmárka a dnes úspešná influencerka Jana Hrmová je prirovnávaná k jednej hviezde. Nie je to však ani Shakira ani Beyoncé. „Viete, čo milujem? Že tu máme slovenskú Arianu Grandu (Kika Ďurišová), Bianka (Rumanová, pozn. red.) je á la Bella Hadid, Lula (Almaksus, pozn. red.) á la Selana Gomez... A ja som...“ uviedla blondínka. 

Slováci ju skrátka vidia v inej známej Slovenke. „Toto mi proste veľa z vás píše, na nikoho iného mi nepíšete, že sa podobám, ale na Zdenku Studenkovú. Ja som slovenská verzia slovenskej Zdenky Studenkovej,“ pokračovala Jana. No zároveň dodala, že jej to vlastne lichotí. „Ale veď Zdena je pekná žena, takže sa nesťažujem,“ dodala. 

Bývalá farmárka (29) vyzerá
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

 

Viac o téme: Zdena StudenkováJana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu