Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mladý Habo z jojkárskej šou je na NESPOZNANIE: Zarastený a pribratý!

David a Vilo Habovci v roku 2017 Zobraziť galériu (2)
David a Vilo Habovci v roku 2017 (Zdroj: Facebook D.H.)

BRATISLAVA - Fúú, ten sa ale zmenil! Prešlo 6 rokov odkedy bol David Habo hviezdou jojkárskej relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja. V tom čase so svojím otcom denne perlili na televíznych obrazovkách. Svojim vystupovaním sa dostali do pamäti mnohých divákov. Ale ako mladý "kuchár" vyzerá dnes? Je na nespoznanie!

V roku 2017 zavítala na televízne obrazovky rodina Habovcov - otec Viliam so synom Davidom. Presnejšie sa zúčastnili kuchárskej relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja. Okamžite si získali podporu od divákov, pretože sa v televízii na nič nehrali. Vďaka ich vystupovaniu si mnohí každý večer zapínali spomínanú šou, ktorú moderoval Milan Junior Zimnýkoval.

Nie len oni sa stali fenoménom toho ročníka, ale aj ich varenie. Ich spoločný talent im zabezpečil mnohé výhry, ktoré ich posúvali do ďalšieho a ďalšieho kola. Aj keď mnohokrát otec Viliam strácal pri Davidovi nervy, tak skoro vždy porazili silných súperov.

Mladý Habo z jojkárskej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook D.H.)

Ich "sláva" však nevydržala večne a postupom času na nich ľudia zabudli. Teraz však prišiel ten moment, keď Habo mladší zavítal opäť na výslnie. Momentálne ho diváci televízie Joj môžu vidieť v šou Bez servítky, kde predviedol svoje kulinárske schopnosti. Prvý deň v novom týždni patril práve jemu.

Sledujúcim však neušlo, že hviezda Jojky sa za 6 rokov výrazne zmenila. David viditene pribral, prestal sa holiť a nechal sa aj potetovať. Mnohí sa zhodli, že nový imidž sa mu nehodí a zbytočne ho príliš zostaršuje. „Váhu neriešim, nech je pribratý, ale tá brada mu nepasuje, zbytočne ho zostaršuje. Veď je to pekný mladý muž a takto sa nechá zopičiť, lebo je to moderné," zhodnotila istá žena. 

 

David Habo sa poriadne zmenil. 😮 V pondelok veľmi dobre navaril v šou Bez servítky - TV JOJ. Spomínate si, keď účinkoval v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja? 🍽

Posted by Televízia JOJ on Tuesday, March 7, 2023

„Brada mu nejde. Inak veľmi šikovný," napísala zase ďalšia. V podobnom duchu sa pod jeho najnovšou fotkou nachádza mnoho komentárov. Vyzerá to tak, že verní fanúšikovia šou Bez servítky sa zhodli na jednom a Davidovi odporúčajú, aby sa oholil.

Viac o téme: David Habo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu