Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Veľká radosť slovenského speváka: Je z neho OTEC… FOTO Krásna partnerka mu PORODILA dcérku!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Archív Michal Chrenko )

BRATISLAVA - A už sú z nich rodičia! Len prednedávnom sme na Topkách informovali o tom, že Michal Chrenko, finalista tretej série SuperStar, sa pripravuje na novú životnú rolu. Jeho pôvabná partnerka nosila pod srdcom ich prvé bábätko a teraz... Už majú dcérku!

Michalove meno po súťaži nezapadlo prachom a hudbou sa živí až doteraz. O jeho súkromí sa však veľa nevedelo. Teda, až donedávna. „Dokázali sme spolu telefonovať aj niekoľko hodín a keď sme boli spolu, zistili sme, že nám je veľmi príjemne. Dlho sme nečakali a Evka sa presťahovala ku mne do Bratislavy. Po niekoľkých mesiacoch spolužitia sme to obaja tak cítili, že je čas si založiť rodinu,” povedal pre Topky.sk umelec, keď sme sa pýtali, ako sa s jeho polovičkou dali dokopy. 

Veľká radosť slovenského speváka:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Archív Michal Chrenko )

„Sme si vedomí, že splodiť dieťatko nemusí byť vôbec jednoduché, aj preto sme vďační, že nám to vyšlo bez problémov,” povedal nám Michal, ktorý sa dva týždne po týchto slovách už teší z prvorodeného dieťatka. Jeho Evka na svet priviedla dcérku, ktorá dostala meno Vanesa. Radostnou správou sa novopečení rodičia pochválili prostredníctvom profilov na Instagrame. 

Veľká radosť slovenského speváka:
Zobraziť galériu (3)

„Ahooooooj všetci. Volám sa Vaneska Chrenková a doteraz som mala možnosť počúvať váš hlas len zvnútra, no konečne som medzi Vami a teším sa na Vás. Maminka s tatinom hovoria, že som najkrajšie dievčatko na svete," píše sa pod fotkami malej princeznej, ktorá je skutočne mimoriadne rozkošné bábätko. No veď, pozrite sa, nie je krásna?

Čerstvým rodičom srdečne gratulujeme a maličkej prajeme veľa zdravia! 

Viac o téme: Michal Chrenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu