Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

"PREKLIATIE" Dominiky Roškovej z Let's Dance: Vždy tá DRUHÁ!

Dominika Rošková aj tento rok dúfa, že sa jej s tanečným partnerom podarí Let's Dance vyhrať. Zobraziť galériu (4)
Dominika Rošková aj tento rok dúfa, že sa jej s tanečným partnerom podarí Let's Dance vyhrať. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Toto bude už tretí ročník po sebe, čo profesionálna tanečníčka Dominika Rošková (31) zahviezdi na parkete televíznej šou Let´s Dance. Opäť jej televízia Markíza pridelila ako partnera herca. Počas predchádzajúcich dvoch sérii vždy skončila ako druhá. Bude to tento rok inak?

Tanečnica Dominika Rošková sa po prvýkrát objavila v markizáckej šou Let´s Dance v roku 2017. Jej tanečným partnerom bol v tom čase herec Braňo Deák. Vtedy ich prvenstvo minulo len tesne a porazili ich kolegovia Vladimír Kobielsky a Dominika Chrapeková.

"Prekliate" krásnej tanečnice Roškovej: Vždy tá druhá! (Zdroj: Maarty)

Aj po 5-ročnej vysielacej pauze dostala Dominika možnosť opäť zahviezdiť na tanečnom parkete. Televízia Markíza vtedy ku kráske zvolila znova herca, a to ešte neoťukaného Adama Bardyho. V začiatkoch ani len nedúfali, že sa ocitnú vo finále, ale nakoniec sa im zadarilo. Svojim výkonom ohúrili natoľko, že sa prebojovali až do posledného kola. 

Dominika Rošková
Zobraziť galériu (4)
Dominika Rošková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Avšak pri plavovláske môžeme hovoriť o istom "prekliatí". Druhé miesto ju s Adamom neminulo ani tentokrát. Ale ako to celé vníma Dominika? „Minulý rok ma finále veľmi potešilo, lebo sme to s Adamom nečakali. Vôbec sme nečakali na začiatku, že sa dostaneme až do finále. Každé to finálové druhé miesto bolo iné," uviedla.

Adam Bardy a Dominika Rošková
Zobraziť galériu (4)
Adam Bardy a Dominika Rošková  (Zdroj: TV Markíza)

„S Braňom Deákom to bolo prvýkrát, priznám sa, že som trošku sklamaná bola, lebo si myslím, že bol šikovný. Bol to môj prvý ročník, bola som veľmi ambiciózna a mladá, ale s odstupom času si myslím, že to tak presne malo byť a veľa ma to naučilo. Myslím, že mám aj väčšiu pokoru voči tvorbe tejto televíznej šou," prezradila pre Topky.sk

Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

S Dominikou sme sa porozprávali aj o nastávajúcej ôsmej sérii spomínanej šou, v ktorej si zatancuje do tretice po boku herca Richarda Autnera. Vidí to tentokrát na víťazstvo? Prípravy sú už v plnom prúde, a to aký je Richard zatiaľ tanečník, si môžete vypočuť vo videorozhovore vyššie.

Viac o téme: Dominika Rošková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu