Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dominiku Roškovú v markizáckej šou NEUVIDÍME: Let's Dance dala STOPKU!

Dominika Rošková Zobraziť galériu (3)
Dominika Rošková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Profesionálna tanečnica Dominika Rošková najnovšie prehovorila o svojich plánoch do budúcnosti. Aj keď tanečné šou miluje, plánuje si od nich dať pauzu. Čo je za tým?

Tanečnicu Dominiku Roškovú môžete poznať z markizáckej šou Let's Dance, kde pod jej vedením tancovali herci Braňo Deák, Adam Bardy i Richard Autner. Najnovšie sa ukazovala aj na českých obrazovkách v obdobnom projekte StarDance.

Uplynulý víkend však všetkých šokovalo rozhodnutie, po ktorom s hercom Richardom Krajčom zo šou vypadli. „Naša CESTA sa skončila o trochu skôr, ako sme čakali, to priznávam, no nič to nemení na fakte, že absolútne dôverujem životu, že to presne takto malo byť. Žiadny projekt som si neužila tak naplno a s pokojom ako tento, s Tebou Riči. Možno preto, že bol mojím posledným…” prekvapila na svojom Instagrame.

Dominiku Roškovú v markizáckej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

My sme sa s Dominikou skontaktovali, aby nám vysvetlila svoje záhadné slová. „Do tejto tanečnej sezóny som v januári nastupovala s tým, že absolvujem slovenské Let's Dance a české StarDance a potom si dám prestávku od tohto typu televízneho projektu, kedy ja ako profesionál tancujem s amatérom, resp. VIP osobnosťou...“ začala v úvode.

Svoje rozhodnutie aj patrične odôvodnila. „Tri sezóny po sebe boli výživné, vyčerpávajúce a zároveň maximálne duševne naplňujúce a ja cítim potrebu nadýchnuť sa nových inšpirácií, podnetov, dotknúť sa nových snov a možno sa kariérne posunúť ďalej... Neplánujem však ukončiť tanečnú kariéru z profesionálneho hľadiska,“ vysvetlila nám svoj plán na najbližšie obdobie.

Richard Autner a Dominika Rošková
Zobraziť galériu (3)
Richard Autner a Dominika Rošková  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Verím však vo vyšší zámer, neraz som niečo plánovala a život to zariadil inak… preto by som nerada bola radikálna, nechajme sa prekvapiť, čo mi prinesie a čo sa podarí vytvoriť mne,“ uzavrela.

Viac o téme: Dominika Rošková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu