Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mikloškova módna šou: Kočišova ex ukázala podprsenku a... Moderátorka ako z HORORU!

Módna prehliadka Fera Mikloška Zobraziť galériu (4)
Módna prehliadka Fera Mikloška (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera sa v priestoroch Ministerstva kultúry SR konala módna prehliadka uznávaného slovenského návrhára Fera Mikloška. Ten si pre prítomných hostí pripravil šou plnú drámy. Na nové modely sa prišla pozrieť aj exmanželka Petra Kočiša, ktorá ukázala cez presvitajúcu blúzku svoju podprsenku. Nechýbala ani známa moderátorka. Tá nápadne pripomínala ženu z hororu!

Módna prehliadka Fera Mikloška: Mihlosho Drama (Zdroj: Maarty)

Včera večer sa konala dlhoočakávaná módna prehliadka slovenského návrhára Fera Mikloška. Ten si pre prítomných hostí pripravil nezabudnuteľnú šou. Potom, ako publikum stíchlo a vypli sa svetlá, sa na móle začali objavovať modelky, ktoré mali na sebe jedinečné kúsky z dielne spomínaného módneho guru. 

Galéria: Módna prehliadka Mihlosho Drama

Novú čierno-červenú kolekciu s príznačným názvom Dráma si nenechali ujsť ani známe tváre zo slovenského šoubiznisu. Medzi nimi sa nachádzala aj bývalá manželka Petra Kočiša Nela, ktorá sa na prominentných akciách už ukazuje veľmi málo. Tentokrát urobila výnimku, zobrala aj kamošku a spolu si prišli pozrieť krásne modely.

Bývalá modelka Nela je stále veľmi odvážna a siahla po presvitajúcej blúzke, pod ktorú si zvolila výraznú čiernu podprsenku. A niet pochýb, že vo svojom outfite by mohla konkurovať aj mnohým mladším ženám. Veď pozrite sami.

Nela Kočišová
Zobraziť galériu (4)
Nela Kočišová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Ďalšia dáma, ktorá vyvetrala aj svoju kamošku, bola moderátorka Katarína Balážiová alias Becca. Spolu s kolegyňou z rovnakej brandže Barborou Bakošovou vyrazili do priestorov Ministerstva kultúry. Obidve, ako už môžeme byť zvyknutí, si vždy na svojich outfitoch dávajú záležať. A ani tentoraz to nebolo inak. 

Becca a Barbora Bakošová
Zobraziť galériu (4)
Becca a Barbora Bakošová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Obidve sa ponorili do čiernej, ale kým Barbora zvolila k tmavým šatám klobúk, Becca prekvapila nezvyčajným kúskom na hlave. Moderátorka celkovým dojmom pôsobila ako hlavná postava zo známeho hororu s názvom Žena v čiernom. V galérii vyššie si môžete vychutnať celkovú atmosféru módnej prehliadky Fera Mikloška. 

Becca
Zobraziť galériu (4)
Becca  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: BeccaNela Kočišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu