Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

TAJOMSTVO slovenskej missky ODHALENÉ... Na verejnosti sa ukázala so starším priateľom!

Prasklo tajomstvo slovenskej miss! Zobraziť galériu (6)
Prasklo tajomstvo slovenskej miss!

PRAHA - Bývalá finalistka prestížnej súťaže Miss Slovensko tají svoj vzťah skvele. Na sociálnych sieťach svojho priateľa vôbec neukazuje. Zdieľa iba náznaky toho, že niekoho má. Avšak pred pár dňami sa s ním ukázala na verejnosti. To je ale fešák!

Reč je o finalistke Miss Slovensko z roku 2012 Miriam Mattovej. Tá v súťaži zažiarila ešte ako 19-ročná. Odvtedy sa v jej živote zmenilo mnoho. Napríklad jej spomínaná prestížna súťaž otvorila dvere do sveta a z Miriam sa stala úspešná modelka, ktorá dobýja svetové móla. Tiež výrazne zmenila svoj imidž a z hnedovlásky sa stala blondínka. 

Aj keď o nej na Slovensku nie je veľmi počuť, vo svete sa uchytila. V roku 2013 si na medzinárodnej súťaži krásy vybojovala titul Miss Universe Bikini. A darilo sa jej aj potom. O pár rokov neskôr sa totiž dostala do finále Miss Universe Canada, kde medzi Kanaďankami súťažila o prvenstvo.

TAJOMSTVO slovenskej missky ODHALENÉ...
Zobraziť galériu (6)

Po troch tituloch, ktoré získala, sa momentálne venuje už len foteniam alebo príležitostným prehliadkam. Fanúšikovia Bratislavských módnych dní ju mohli zachytiť aj pri predvádzaní rób od vychýrenej módnej návrhárky.

 

Miriam, ako sme si mohli všimnúť, si súkromie veľmi stráži. Na sociálnych sieťach zverejňuje len fotografie seba samotnej. Nám sa ju ale podarilo stretnúť na Česko-Slovenskom plese, na ktorý prišla v spoločnosti staršieho muža. Podľa našich informácií by malo ísť o jej priateľa. Pozrite, ako im to spolu pristane!

Ešte v roku 2018 Miriam tvorila pár s omnoho mladším mužom. Kým ona mala v tom čase 26, jej vtedajší priateľ mal len 21. Vyzerá to tak, že slovenskej kráske na veku nezáleží, a to, či je muž mladší alebo starší, u nej rolu nehrá. Bývalú missku sme sa pri tejto príležitosti snažili aj kontaktovať, ale na naše otázky ohľadne svojej novej lásky neodpovedala.

TAJOMSTVO slovenskej missky ODHALENÉ...
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram A.V.)

Viac o téme: Miss SlovenskoMiriam Mattová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu