Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

DEPRESIE kvôli Let's Dance: Speváčka Mamba priznala ťažké obdobie!

Mamba Dasha priznala depresie a úzkosti Zobraziť galériu (3)
Mamba Dasha priznala depresie a úzkosti (Zdroj: Instagram M.S.)

BRATISLAVA - Speváčka Mamba Dasha Šarközyová (33) má za sebou psychicky náročné dni. Priznala, že ju posledný týždeň trápili úzkosti a depresie kvôli Let's Dance. V projekte pracuje ako jedna z influenceriek a zo začiatku bola z neho nadšená. Ale vyzerá to tak, že po treťom kole z nej nadšenie opadlo...

K tanečnému projektu jednoznačne patria aj influenceri, ktorí mapujú to, čo diváci na obrazovkách nevidia - zachytávajú momenty zo zákulisia. Jednou z tohtoročných influenceriek je aj speváčka Mamba Dasha, ktorá svoju prácu berie naozaj vážne a väčšinou na ňu dostáva samé pozitívne ohlasy. To sa však o jej outfitoch povedať nedá.

Galéria: Speváčka Dáša Šarközyová

Speváčka si na každé kolo súťaže volí naozaj výrazné róby, čo ľuďom udrelo do očí. Aj keď vyzerá naozaj dobre, mnohí si myslia, že si vyberá outfity, ktoré jej vôbec nepristanú. Pod oficiálnymi zábermi z prvého až tretieho kola sa nachádza množstvo nepríjemných komentárov. „Čo to kto urobil Dáške? Toto naozaj? Vyzerá omnoho staršie a teda šaty jej pridávajú riadne,” znel jeden z nich. Tieto nevyžiadané hodnotenia od cudzích ľudí ju nenechali chladnou.

Tony Porucha a Mamba Dasha
Zobraziť galériu (3)
Tony Porucha a Mamba Dasha  (Zdroj: TV Markíza)

Mamba sa v poslednom období stretávala len s obdobnou kritikou a tá ju priviedla až k nepríjemným psychickým stavom. „Celý týždeň som mala úzkosti, depresie... proste som bola veľmi psychicky zle na tom. Čítala som, že vyzerám ako Tonyho (speváčkin partner, pozn. red.) matka, že som stará, tučná, že som nevkusná, že mám príliš tučné stehná, či čakám druhé dieťa,” vyjadrila sa. Ako sama priznala, ťažké obdobie vyvrcholilo až do rázneho rozhodnutia. Po negatívnych hodnoteniach na jej výzor sa už odmieta viac fotiť! 

„Rozhodla som sa, že sa nemôžem fotiť na červenom koberci,” vyhlásila a tak aj urobila. Na oficiálnych záberoch zo štvrtého kola sa už ani neobjavila.

Tiež dlho rozmýšľala nad tým, či si vôbec má obliecť tie šaty, ktoré mala na kolo lásky vybraté. Chcela ich totiž niekoľkokrát vyhodiť do koša. Nakoniec si ich však obliekla, ale povedala si, že ak odteraz uvidí čo i len jeden negatívny komentár na svoju osobu, tak si postupne človeka po človeku bude blokovať.

Mamba Dasha
Zobraziť galériu (3)
Mamba Dasha  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Mamba Dasha Šarközyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu