Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa moderátorka (54) sa poriadne ODVIAZALA: Na Českom plese ukazovala ZADOK... Ehm, to sú plavky?!

Hanka Kynychová sa pri výbere róby poriadne odviazala. Zobraziť galériu (3)
Hanka Kynychová sa pri výbere róby poriadne odviazala. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Len týždeň po Česko-Slovenskom plese sa na rovnakom mieste - v Obecnom dome v Prahe - konal aj Český ples. A aj ten bol prehliadkou krásnych rób. Väčšina bola elegantná a decentná, no niektoré dámy stavili aj na extravaganciu. Takou bola aj známa moderátorka Hanka Kynychová (54). Všetkým v spoločnosti totiž ukazovala nielen hlboký výstrih, ale aj zadok. Vyzerala, akoby mala na sebe len plavky!

Dlhá sukňa, výstrih na hrudníku či na chrbte, rozparok... Niektoré dámy majú zrejme dojem, že plesové róby sú na jedno kopyto a už nie je nič, čím by dokázali ohúriť. To by zrejme vysvetľovalo dôvod, prečo si na seba dajú čosi, čo už s večernou róbou ani nemá nič spoločné. 

Galéria: Česko-Slovenský ples 2023

Do takejto kategórie po novom spadá aj známa česká moderátorka a fitness instruktorka Hanka Kynychová. Tá sa totiž na včerajšom Českom plese, ktorý sa konal v Obecnom dome v Prahe, objavila v modeli, v ktorom vyzerala, akoby mala namierené do bazéna. 

Na sebe mala totiž čierne body a na ňom len priehľadnú trblietavú látku. Doslova to pôsobilo, že do spoločnosti prišla v čiernych plavkách, cez ktoré si prehodila len plážovú tuniku. Všetkým tak ukazovala nielen prsia v hlbokom výstrihu, ale aj poodhalený zadok.

Známa moderátorka (54) sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Niet pochýb o tom, že na takýto odvážny model má fitness inštruktorka postavu, no vhľadom na fakt, že išlo o ples, ktorý sa vyznačuje noblesou a eleganciou, hodil by sa predsa len menej extravagantný kúsok. Nemyslíte?

Známa moderátorka (54) sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Hana Kynychová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu