Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rytmus má smrtiacu chorobu... Jasmina, s týmto sa nežartuje!

Patrik Rytmus Vrbovský s manželkou Jasminou Alagič Advertoriál Zobraziť galériu (4)
Patrik Rytmus Vrbovský s manželkou Jasminou Alagič (Zdroj: Instagram)

DUBAJ - Nepríjemnostiam sa nevyhli! Obľúbený slovenský rapper Patrik Rytmus Vrbovský (46) a jeho krásna manželka Jasmina (33) si spoločne so synčekom Sanelom momentálne užívajú oddych v slnečnom Dubaji. Ako ale tmavovláska na sociálnej sieti Instagram prezradila, drsného umelca počas dovolenky potrápili nečakané zdravotné problémy.

Nejeden muž nám dá za pravdu, že niet horšieho pocitu, ako keď má soplík, trošku kýcha, alebo ho bolí hlava. Mnohí už pri prvých príznakoch nádchy majú pocit, že potrebujú hýčkanie, opateru a najlepšie im bude určite v posteli. Povedzme si úprimne, ak sa muž cíti zle, rozhodne si z toho netreba robiť žarty. 

Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská ale patrí k ženám, ktoré sú za každú srandu a neraz si rada vystrelí aj zo seba, či zo svojej polovičky. Aj v týchto dňoch na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila video, kde si Patrika doberá. Chytil totiž nádchu z klimatizácie. „Sme tu pár dní a už má tento chlap smrtiacu chorobu pre mužov,” začala v úvode svojho príspevku brunetka.

Patrikovi ale ihneď poskytla prvú pomoc a naordinovala mu zvýšenú dávku vitamínu C. Ako prezradila, ju podobné problémy netrápia, lebo o svoje zdravie sa pravidelne stará. „Užívam denne tento Daily Complex a tým pádom na mňa nič nelezie. Toto vám úplne stačí, aby ste podporovali svoju imunitu. Ja používam vitamíny od Zerexu a mne sa osvedčili,” poradila svojím followerom Jasmina. 

VIDEO: Rytmusa počas dovolenky potrápili nečakané zdravotné ťažkosti. 

Spackaná dovolenka Rytmusa a Jasminy: Chvíle v luxuse im strpčuje choroba! (Zdroj: Instagram/jasmina_alagic)

Daily Complex či Vitamín C sú len zlomkom toho, čo Zerex ponúka svojím zákazníkom. V prehľadnom e-shope nájdete výživové doplnky zamerané na akékoľvek zdravotné ťažkosti, prípravky pre športovcov, či zdravú kozmetiku a rôzne pomôcky. 

Výrobky od Zerexu odporúča viac ako 300-tisíc spokojných zákazníkov. Bezpečný nákup, diskrétne balenie, doručenie hneď v nasledujúci pracovný deň, či garancia bezplatnej výmeny sú samozrejmosťou. Pri nákupe nad 79 € máte dopravu zadarmo a pri objednávke nad 100 € dostanete dokonca aj darček. 

Navštívte stránku www.zerex.sk a určite si tam pre seba niečo nájdete!

 

Advertoriál pripravený v spolupráci so spoločnosťou Zerex.

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič Vrbovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu