Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Rytmusov NOVÝ job: Po hereckej kariére... Pustil sa aj do TOHTO!

Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (3)
Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Patrik Rytmus Vrbovský (46) sa na jedinú oblasť vo svojom pracovnom živote nesústredí. Ako si mohol pred časom každý všimnúť, stal sa z neho komentátor MMA zápasov, zápasník, ale aj herec. Raper sa pustil do rôznych projektov, aby zabezpečil svoju milovanú rodinu. No a momentálne svoj rečový talent využíva aj pri novej práci. Toto je jeho aktuálny job!

Patrik Rytmus Vrbovský začínal s rapom v 90-tych rokoch. V tom čase sa mu ani len nesnívalo o takom obrovskom úspechu, aký žne dnes. Pod umeleckým menom Pa3k Metamorfolord sa stal najlepším freestylerom na Slovensku.

Postupne sa mu začala rysovať rapová kariéra. Do života mu prišli jeho dlhoroční kolegovia a kamaráti raper Ego (Michal Straka) a DJ Anys (Ondrej Beňačka). Spoločne založili skupinu s názvom Kontrafakt, ktorú dnes pozná každý. Ich pesničky hrávajú v slúchadlách mladšej, ale i tej staršej generácie, ktorá na nich vyrastala.

Rytmusov NOVÝ job: Po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Dá sa povedať, že Rytmus si tvrdo odmakal to, čo má dnes. Úspech, slávu a uznanie. Za sebou má nespočetné množstvo koncertov a dnes sa už netají tým, že hranie v klube nie je pre neho. Snaží sa všetko povýšiť na vyšší level. Dôkazom toho je aj jeho nastávajúce vystúpenie vo vypredanej O2 aréne v Prahe.

Hudbe sa síce stále venuje, ale pred pár rokmi začal rozširovať svoje obzory. Učaroval mu šport zvaný MMA. Svoje schopnosti ukazoval najprv v zápasníckom ringu, ale neskôr sa presunul na pozíciu komentátora. Rytmus si však medzitým rozbehol aj svoju hereckú kariéru. K dnešnému dňu sa ukázal vo viacerých počinoch. Diváci si ho mohli všimnúť naposledy v úspešnom filme Invalid.

Herectvo mu však zrejme nestačí a momentálne ho jeho fanúšikovia budú môcť vidieť za mikrofónom v sérii videopodcastov Cesta bojovníka, ktoré vydáva na svojom kanáli na Youtube. Pred pár dňami vyšiel pilotný diel, v ktorom bol hosťom Karlos Terminátor Vémola. A Rytmus si od divákov vyslúžil samé pozitívne ohlasy.

„Skvelý rozhovor, Patrik tiež skvelý moderátor, super, dúfam budú ďalšie rozhovory,” či „Toto ti sedí Paťo, určite pokračuj,” zhodovali sa. Takýchto komentárov by sa pod videom našlo ešte mnoho. Možno sa čo-to priučil aj od svojej manželky Jasminy Alagič, ktorá je dlhodobo skvelou moderátorkou.

Rytmusov NOVÝ job: Po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/donfantastickypess)

Viac o téme: Patrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu