Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bolestné priznanie slovenskej herečky: Túžila po 7 deťoch... Prežili len dve

Zuzana Haasová Zobraziť galériu (2)
Zuzana Haasová

BRATISLAVA - Túžila po veľkej rodine. Ako najnovšie herečka Zuzana Haasová priznala, snívala, že raz bude mať 7 detí. Bohužiaľ, osud jej nedoprial. Po 4 pôrodoch má doma len dve dcérky...

Zuzana Haasová je herečka, ktorá pre svoju neskrotnú energiu môže na niektorých ľudí pôsobiť až bláznivo. V skutočnosti ide o ženu, ktorá si prešla nesmierne ťažkými chvíľami, a nie len raz. Bez extrémnej duševnej sily by to asi len ťažko zvládala. 

„Kedysi som chcela sedem detí,” zverila sa v týchto dňoch svojim fanúšikom. „Som šťastná a milujem tie moje zázračné vysnívané dve,” dodala emotívne. 

Bolestné priznanie slovenskej herečky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram ZH)

Zuzana má doma dcérky Romanu a Marínu. Tá prvá sa narodila predčasne v roku 2005, tá druhá v 8. mesiaci tehotenstva v septembri 2022. Ďalším dvom deťom, ktoré Zuzana čakala, bohužiaľ, nebolo dopriate...

V roku 2013 predčasne porodila dcérku Karolínku, ktorá však žila len niekoľko hodín. V roku 2016 sa zas pri rutinnej kontrole zistilo, že jej synček Šimonko v brušku už nedýcha. „Teraz sa viem usmiať, mám dobrú náladu, robím projekty a idem ďalej. Ale nestalo sa mi to iba raz, takže už som vedela, ako na to,“ povedala Haasová rok po tejto tragickej strate pre Topky.sk. 

To, že svoje trápenie neskrývala a dokázala o ňom verejne prehovoriť, určite pomohlo aj ďalším, ktorí si prechádzali podobnými bolestnými chvíľami. 

Viac o téme: Zuzana Haasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu