Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vémolovci opäť VYTOČILI verejnosť: Na svadobnej ceste sa pochválili… Nie je vám TRÁPNE?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram LV)

MAURÍCIUS - Nie je mesiac, aby Karlos a Lela Vémolovci nemali na krku nejaký ten nový škandál. A aktuálne sa postarali o ďalší - rovno na ich svadobnej ceste! Aha, čím dokázali rozčúliť svojich sledovateľov...

Karlos a Lela si aktuálne užívajú svadobnú cestu, ktorú sa rozhodli stráviť na exotickom ostrove Maurícius. Ich Instagramy teraz len tak pretekajú zábermi z luxusnej dovolenky, ktorú netrávia len relaxovaním, ale aj spoznávaním prírody a miestnych atrakcií. 

Dvojica sa vybrala aj do parku so zvieratami, pričom o Karlosovi je známe, že exotické živočíchy má mimoriadne v obľube. A tak mu to nedalo a okrem žiráf či korytnačiek sa s Lelou odfotili aj pri levovi, ktorého sa dokonca dotýkali. Lenže sledovateľom celebritného páru neuniklo, že lev je akosi mimo. 

Vémolovci opäť VYTOČILI verejnosť:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram K.V.)

A vôbec sa im nepáči, že Vémolovci takéto "atrakcie" podporujú. „Vieš, že im museli dať sedatíva, aby ste sa s nimi mohli vyfotiť?” napísal Karlosovi rozhnevaný fanúšik. „Fotiť sa so sfetovaným levom? Gratulujem, veľký štýl,” hromžil v diskusii ďalší.

„Toto podporovať, len aby ste si mohli pridať super fotku a zbierať lajky... Že vám nie je trápne,” znie ďalší z mnohých komentárov od ľudí, pričom niektorí sú názoru, že dvojica takýmto spôsobom vlastne podporuje týranie a zneužívanie zvierat. 

Vémolovci opäť VYTOČILI verejnosť:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram K.V.)

Viac o téme: Lela CeterováKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu