Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Absolútne FLEXIBILNÁ Zuzana Vačková: Keď nepracuje ako herečka… Zarába si TÝMTO!

Herečka Zuzana Vačková porozprávala, ako to má s prácou. Zobraziť galériu (4)
Herečka Zuzana Vačková porozprávala, ako to má s prácou. (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Zuzana Vačková je na televíznych obrazovkách a doskách, ktoré znamenajú svet, už od detstva. No hoci ako herečka a moderátorka žne úspechy, na prácu vo svetle reflektorov sa úplne spoliehať nemôže. A v oblasti práce je naozaj flexibilná. Keď nepracuje ako herečka, zarába si inak.

Keďže ako herečka pôsobí už od detstva, mnohí majú mylnú predstavu o tom, že Zuzana Vačková v živote nič iné nerobila. To však nie je pravda. Ako prezradila v Podcaste o Kariére, jej otec v minulosti prevádzkoval kúpalisko (hneď vedľa erotického salóna) a ona musela v rodinnom podniku pomáhať.

Galéria: Herečka Zuzana Vačková

A robila naozaj všetko. „Ja som robila personalistku, zásobovanie, robila som čašníčku, barmanku, čapovala som pivo, varila párky. Predávala som lístky, čokoľvek...“ prezradila Vačková. A čo sa týka práce, prispôsobivá je dodnes. Herectvo totiž vôbec nie je istou prácou a niekedy ponuka nepríde aj niekoľko mesiacov. 

Práve preto sa Vačková naučila byť flexibilná. „Nemyslím si, že ak nemám momentálne prácu v tom mojom povolaní, kde ja sa vidím na výslní, že teraz budem čakať, kedy príde tá správna ponuka. Vieš, keby som čakala na filmovú rolu, tak čakám doteraz. Vo filme som nehrala, už ani nepamätám,“ priblížila Zuzana. 

Absolútne FLEXIBILNÁ Zuzana Vačková:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube.com)

„A nemám problém, keď momentálne nepracujem ako herečka, robiť preklady a úpravy dialógov. Vieš, ja si myslím, že toto je veľmi dôležité, aby ľudia vedeli byť flexibilní, aby sa nebáli vyskúšať niečo nové. Aby neboli také tie konzervy, ktoré sa držia tej jednej veci. Ale zas, keď som perfektná a chcem byť perfektná v jednej veci, tak jasné, že v tom sa musím zdokonaľovať. Ale keď momentálne nemám prácu, tak budem robiť čokoľvek,“ zhodnotila Vačková. 

A vie o čom hovorí, v čase korony totiž z pôvodných 170 predstavení za rok odohrala len 6. Viac o jej fascinujúcom kariérnom príbehu sa dozviete v Podcaste o Kariére. Nájdete ho v článku vyššie!

Absolútne FLEXIBILNÁ Zuzana Vačková:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube.com)

Viac o téme: Zuzana VačkováPodcasty o Kariére
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu