Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vytočená slovenská speváčka v hľadáčiku PODVODNÍKOV: Varuje ľudí… Dávajte si POZOR!

Zobraziť galériu (10)

BRATISLAVA - Bývalá superstaristka Natália Hatalová (32) už nevie, čo má robiť. Je pod paľbou podvodných správ. Rozhodla sa preto konať a upozorňuje na to aj ľudí, aby boli ostražití a nedali sa len tak nachytať.

Slovenská speváčka Natália Hatalová si naplno užíva materstvo, no jej život v poslednom období strpčujú útoky od podvodníkov, ktorí sa snažia dostať k jej súkromným údajom a, nedajbože, aj k jej obsahu na bankovom účte. Prostredníctvom sociálnej siete preto vyzýva širokú verejnosť, aby si dávali na podobné taktiky pozor.

Vytočená slovenská speváčka v
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram N.H.)

Dnes na svojom instagramovom profile zverejnila fotku s viacerými podvodnými správami od špekulantov. „Každý deň asi niekoľko takýchto mailov,“ napísala vytočená speváčka a ďalej sa rozhodla prehovoriť aj k jej fanúšikom, aby boli ostražití.

„Dávajte si, prosím, pozor a nikde nevypĺňajte svoje prihlasovacie údaje na IG, ani údaje z karty, ani nič podobné,“ podotkla Natália, ktorá sa aj takouto cestou sa snaží upozorniť na fakt, že v poslednom čase akoby sa roztrhlo vrece s falšovateľmi a podvodníkmi. V ich hľadáčiku je čím ďalej viac a viac ľudí aj z radov celebrít. Ako sa hovorí, opatrnosti nie je nikdy dosť.

Natália Hatalová varuje ľudí pred podvodníkmi
Zobraziť galériu (10)
Natália Hatalová varuje ľudí pred podvodníkmi  (Zdroj: Instagram N.H.)

Viac o téme: Natália Hatalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu