Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žilkovej rodina sa ROZRASTIE: Po Agáte je už tehotná aj...

Veronika Žilková Zobraziť galériu (3)
Veronika Žilková (Zdroj: Instagram VŽ)

PRAHA – Budúci rok sa herečkina rodina poriadne rozrastie! Veronika Žilková (61) je už niekoľkonásobnou babičkou. Postarala sa o to jej najstaršia dcéra Agáta Hanychová (37). Kryšpín a Mia jej robia radosť zo života. Už o chvíľu k nim pribudne aj sestrička. Ale tam to nekončí! Po Agáte je už tehotná aj...

Herečka Veronika Žilková si zaobstarala poriadne veľkú rodinu. S tromi mužmi má štyri deti, a to Agátu, Vincenta, Cyrila a najmladšiu dcéru Kordulu. Momentálne si s posledným manželom prechádza rozvodovým konaním a kvôli striedavej starostlivosti o 17-ročnú dcéru sa ťahá po súdoch. Aj keď tento rok pre ňu nebol práve jeden z tých najľahších, úsmev z jej tváre nemizne.

Galéria: Veronika Žilková

Na sociálnej sieti sa po smutných správach o úmrtí jej milovanej mamičky tentoraz pochválila radostnou novinkou. Jej veľká rodinka sa znovu rozrastie! A tak v budúcom roku neprivítajú do rodiny len Agátino dievčatko, ale hneď niekoľko malých krásavcov. Sučka dcéry Korduly Coffie je totiž gravidná.

Žilkovej rodina sa ROZRASTIE:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram V.Z.)

Už zanedlho im teda bude spríjemňovať život hneď 6 mopslíkov. „Psí príbeh mopslíka Kofí Coffie. V januári 2019 odletela s Kordulkou do Izraelu. V decembri 2020 sa vrátila do Čiech. Počas Vianoc 2021 prišla o oko. O rok neskôr, teda dnes, sme zistili, že čaká 6 šteniatok. Nádej má hlboké dno,“ vyrozprávala sa na Instagrame pod fotografiou zo sona.

Žilkovej rodina sa ROZRASTIE:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram V.Z.)

Neskôr tiež priznala, že o toto prekvapenie sa postaral práve pes Kryšpína. „Milé cvičiteľky, život ide ďalej. Nedávno ste sa stavili, či sučka bude mať šteniatka, takže správne ste uhádli. Bude ich 6 a otcom je mops Kryšpína,“ dodala. A spustila sa lavína gratulácií... 

Viac o téme: Agáta HanychováVeronika Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu