Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prvé slová Jiřího Krampola (84) po zápale priedušiek: Antibiotiká do žily zaberajú!

(Zdroj: Archiv TV Nova / Tomáš Martínek)

PRAHA – Jiří Krampol sa hlási z nemocnice ako znovuzrodený. Už po troch dňoch od jeho hospitalizácie so zápalom priedušiek sa viditeľne zlepšil jeho zdravotný stav. Po minuloročnej nepríjemnej skúsenosti už nič nenecháva na náhodu.

Pred rokom bol český herec a známy dabér až trikrát hospitalizovaný, práve kvôli opakujúcemu sa problému s pľúcami. Jeho zdravie bolo v tom čase ako na horskej dráhe. Myslel si, že je to pre neho už „konečná“. Ale z najhoršieho sa v tom čase, chvalabohu, dostal.

„Mal som zápal pľúc, potom som mal nejaký srdcový kolaps a tie priedušky, takže som mal naozaj namále. Bolo to blbé, tak ma z toho pomaly dostávali. Dych už sa mi vrátil, snáď je veľké nešťastie už zažehnané, ale som ešte v nemocnici. Musím sa proste šetriť,” uviedol v tom čase pre reláciu Showtime.

Tentoraz však skončil na nemocničnom lôžku znovu! Skolil ho totiž zápal priedušiek a stratil hlas. „V nemocnici mi dávajú antibiotiká rovno do žily. Zaberá to oveľa lepšie,“ prehovoril pre český portál Blesk. A po troch dňoch sa mu viditeľne uľavilo od ťažkostí.

Jiří Krampol sa po predchádzajúcich skúsenostiach ohľadom svojho zdravotného stavu veľmi obával zápalu pľúc, preto musel podstúpiť aj röntgenové vyšetrenie. Zápal však lekári hneď vyvrátili. „Nebol to zápal pľúc a srdce je takisto pod dohľadom nového kardiostimulátoru v poriadku,“ odľahlo mu.

Viac o téme: Jiří Krampol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu