Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Prvé slová po vážnej nehode: Nela Slováková prehovorila o svojom zdravotnom stave!

Nela Slováková prežila vážnu autonehodu bez akýchkoľvek zranení Zobraziť galériu (7)
Nela Slováková prežila vážnu autonehodu bez akýchkoľvek zranení (Zdroj: Instagram N.S./Polícia SR)

BRATISLAVA - Nela Slováková v ranných hodinách zažila hrôzostrašnú zrážku s kamiónom. Jej prvé slová po vážnej nehode boli o zdravotnom stave! V aute podľa dostupných informácii nesedela sama...

Dnes sme vás na Topkách informovali o vážnej nehode, ktorá sa stala na dialnici D2. Účastníčkou nehody bola influencerka Nela Slováková.

Po príchode z Dubaja ju čakala dlhá cesta autom. Do cieľa však nedorazila. Jej vozidlo vrazilo do nákladného auta stojaceho v kolóne. Hrôzostrašnú haváriu našťastie prežila v zdraví. Informovala o tom prostredníctvom Instagramu.

Zrážka s kamiónom si vyžiadala veľké škody na jej luxusnom aute. Jej fanúšikovia sa o ňu začali báť, ale našťastie je v poriadku.  „Všetci svätí. 14. 11. 2022. Obe sme v úplnom poriadku. Smerujeme na sono a röntgeny, pre istotu, pretože je to až nemožné,“ opísala svoje prvé pocity tesne po havárii. V aute sa nachádzala iba ona so svojím psíkom Lottynkou. Ak vyšetrenia nič nepreukážu, mala naozaj veľké šťastie, ale traumu z nehody si ponesie určite po celý život.

Prvé slová po vážnej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram N.S.)

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu