Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Z podnikateľa ALKOHOLIK: Po súťažiacom z Bez servítky najnovšie PÁTRA POLÍCIA!

Peter Antal Zobraziť galériu (8)
Peter Antal (Zdroj: Tv Joj)

KOŠICE - V septembri sa v relácii Bez servítky objavil Peter Antal, ktorý sa prezentoval ako podnikateľ. Aktuálne to však vyzeralo skôr na alkoholika a bezdomovca. A najnovšie je po ňom vyhlásené policajné pátranie!

Peter Antal sa na obrazovkách ukázal s menovkou, v ktorej stálo živnostník. Svojich hostí však pozval do altánku, varil v pivničnej kuchyni a ako sa ukázalo, prespával v stane na záhrade. „Varíme u mojej priateľky, je to na Pereši, neďaleko môjho bydliska, kde som voľakedy býval,“ povedal pred kamerami. 

Z podnikateľa ALKOHOLIK: Po
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Joj)

V minulosti pritom Antal dokonca plánoval kandidovať na post primátora Košíc. „Sú to tri roky, čo som odišiel z domu a skončil, ako som skončil. Teraz prežívam,“ vyhlásil.

Z podnikateľa ALKOHOLIK: Po
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Joj)

Problémy mu evidentne spôsobilo to, že bol pri podnikaní príliš dôverčivý. „V živote som nerobil nič, len som riadil ľudí, aby robili. Problém bol ten, že tí ostatní ľudia, ktorí mali platiť, stále čakali a odsúvali termín, že dnes nepotrebujem objednať tovar od teba, objednám zajtra, pozajtra, popozajtra a úverovať niekoho sa nedá,” vysvetľoval, ako sa dostal na úplné dno. Zároveň však tvrdil, že sa od neho dokáže odraziť a vyšvihnúť sa opäť hore.

Jeho spolusúťažiaci ale zaznamenali, že Peter má evidentne problém aj s alkoholom. A ten si nechce priznať. No a najnovšie sa zdá, že sa dostal do ďalších ťažkostí. Pátra po ňom totiž polícia. 

Z podnikateľa ALKOHOLIK: Po
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: patranie.sk)

Uvedený paragraf znamená, že pri Antalovi vznikol dôvod na väzbu, ale polícia mu nedokáže doručiť predvolanie, respektíve ho predviesť alebo zadržať. Keď sa im ho podarí nájsť, bude teda rovno zatknutý. 

Toto veru nevyzerá na to, že by sa Petrovi podarilo odraziť sa odo dna a začať lepší život, ako o tom sníval ešte počas nakrúcania jojkárskej relácie o varení. 

Viac o téme: Peter Antal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu