Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bývalá markizáčka podstúpila ďalší zákrok: Kašle na prirodzenosť... PREBOHA, to čo má s tvárou?!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Stalo sa už akýmsi zvykom, že ženy, ktoré poznáme z reality šou, po vypadnutí vo veľkom absolvujú všakovaké skrášľovacie zákroky a estetické vylepšenia. Tento model správania sa prejavil aj na Stanislave Klčovej z Farmy 13, ktorá na statku nepôsobila ako bežné "umelé pipiny". Avšak... Aha, ako sa zmenila a čo najnovšie podstúpila!

Extravagantná plavovláska sa na ženu, ktorou bola na Farme, prestala podobať už krátko po tom, čo vypadla. Tam napichanie pier, tam predĺženie vlasov, návštevy estetickej kliniky, nejaký ten filtrík, no a razom z nej bola úplne iná dievčina ako tá, ktorú diváci videli v televízii. 

Stanka Klčová na Farme
Zobraziť galériu (6)
Stanka Klčová na Farme  (Zdroj: TV Markíza)
Bývalá markizáčka podstúpila ďalší
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

Stanislava sa, ako inak, začala venovať "influencovaniu", a tak na jej profile nájdete mnoho odporúčaní na rôzne výrobky. Spolupráce ale uzavrela aj čo sa týka spomínaných vylepšení. A jedno z nich absolvovala aj nedávno. Klčová podstúpila omladzujúci zákrok a ďalšie "napichanie" pier. Celý proces aj zdokumentovala, a tak mnohých svojich sledovateľov okamžite vydesila. 

Ako to už býva, tieto zákroky majú parádny efekt, no na výsledok si treba chvíľku počkať, keďže najprv nastupuje opuch. Ten sa nevyhol ani bývalej farmárke, ktorá sa s dokaličenou tvárou nafotila a pôsobila tak trochu strašidelne. No veď... Aha! 

Bývalá markizáčka podstúpila ďalší
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

Viac o téme: FarmaStanka Klčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu