Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ťažko chorý herec sa rozhodne doma neľutuje: Je po chemoterapiách, ale… ROBÍ KURIÉRA!

Marcel Nemec sa dnes stal kuriérom. Zobraziť galériu (3)
Marcel Nemec sa dnes stal kuriérom. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už takmer rok bojuje známy slovenský herec Marcel Nemec (51) so zákernou rakovinou. Za sebou má dve operácie a pravidelne podstupuje chemoterapie. Napriek tomu sa doma neľutuje, naopak, život si užíva plnými dúškami. A dokonca sa rozhodol pomôcť ďalším ľuďom, ktorí to potrebujú. V Bratislave robí kuriéra!

Celebrity sa dnes stali KURIÉRMI: Môžete si ich objednať a podporiť dobrú vec! (Zdroj: Maarty Von B)

V stredu predpoludním na bratislavskom Dulovom námestí odštartovala dobročinná akcia Misia - aby bol svet lepší. Viaceré známe tváre sa tak stali kuriérmi, ktorých si za poplatok môže objednať naozaj ktokoľvek. Celý výťažok z akcie potom poputuje na zdravotnícke pomôcky konkrétnym postihnutým deťom a mladým ľuďom. 

Galéria: Misia - aby bol svet lepší:

Projekt funguje na Slovensku od roku 2011 a každoročne sa ho zúčastňuje obrovské množstvo známych tvárí. „Už len pocit vidieť 50 jazdcov ochotných pomáhať, dobrovoľníkov dispečingu, ale aj ľudí, ktorí si od nás kupujú certifikáty, je výborná energia. Pohľad na príjemcov Misie, choré deti, ktorým aspoň trochu pomôžeme, je krásna odmena za nabicyklované kilometre, drobné zdranenia či únavu,“ vyjadril sa organizátor Nikita Slovák.

Ťažko chorý herec sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Aj tento rok si Bratislavčania môžu objednať z viac ako 30 známych tvárí v úlohe kuriérov. A medzi nimi je, prekvapivo, aj ťažko chorý slovenský herec Marcel Nemec. Ten pritom bojuje s onkologickým ochorením, má za sebou 2 operácie a pravidelne chodí na chemoterapie. Napriek tomu sa doma neľutuje a sám sa rozhodol pomôcť ľuďom ktorí to potrebujú. 

Ťažko chorý herec sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Cieľom tohtoročnej Misie je vyzbierať sumu 10 tisíc eur. A systém je jednoduchý - buď si objednáte konkrétnu celebritu, ktorá vám na vami určenú adresu prinesie certifikát, vtedy zaplatíte 50 eru alebo výber necháte na dispečing a vtedy prispejete sumou 10 eur. 

 

POMÁHAME CHORÝM DEŤOM 🚴‍♀‍Už teraz si môžes objednať doručenie umeleckého certifikátu osobnosťou MISIE a 21. septembra...

Posted by Misia - osobnosti kuriermi on Wednesday, September 7, 2022

 

Viac o téme: Marcel NemecMisia - aby bol svet lepší
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu