Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tehotná známa Slovenka, Landl s maminkou a Liv Bielovič úplne bez mejkapu... To je ale ZMENA!

Martina Grešová, Eva Landlová, Liv Bielovič Zobraziť galériu (36)
Martina Grešová, Eva Landlová, Liv Bielovič (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – V jednom z bratislavských nákupných centier sa uskutočnila premiéra filmovej komédie s názvom Indián. Prilákala množstvo známych tvári či účinkujúcich. Jednu z postáv hrala vo filme aj herečka Eva Landlová (90), ktorú doprevádzal jej syn Matej Landl. Tehotná Martina Grešová (35) prišla na premiéru sama a pozornosť pútala aj nenalíčená Liv Bielovič (37). Bola úplne na nespoznanie!

V pondelok podvečer sa uskutočnila premiéra filmu Indián, ktorá prilákala mnoho známych tvári. Nechýbali celebrity z hereckého či hudobného sveta. Medzi pozvanými boli herci, ktorí si zahrali vo filme, ako napríklad Karel Roden, Juraj Kemka, Zuzana Kraváriková či Oliver Oswald. Na ich herecký výkon sa prišli pozrieť aj iné zvučné mená z prostredia šoubiznisu.

Je samozrejmé, že kino najviac navštevujeme s partnerom. Tehotná Martina Grešová tento raz urobila výnimku a na predstavenie prišla bez priateľa. Svoje tehotenstvo priznala len pred časom a bývala misska nosí pod srdcom dievčatko. Hrdo sa na fotke chytila svojho bruška. Budúcej maminke to pristalo.

Martina Grešová
Zobraziť galériu (36)
Martina Grešová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Najviac pozornosti však pútala herečka Liv Bielovič, ktorá vyzerala, ako keby si len odskočila z fitka a potom sa zase niekam ponáhľala. Nenalíčená so slúchadlami na krku. Uponáhľaná herečka je určite vyťažená maximálne, ako sa len dá. Síce chcela medzi svoj pracovný rozvrh zahrnúť aj kultúrne vyžitie, ale na premiére takto nezabodovala.

Liv Bielovič
Zobraziť galériu (36)
Liv Bielovič  (Zdroj: Ján Zemiar)

V kine nechýbala ani herečka Eva Landlová. Aj v takomto vysokom veku toho zvláda naozaj ešte veľa. Doprovod jej robil syn, Matej Landl. Rodina Landlovcov sa nestretáva len doma a s jej synom ju prišli podporiť aj vnuk a nevesta. Herec zdedil po maminke dar a po celý život išiel v jej šľapajach. Landlová za svoj život odohrala obrovské množstvo predstavení, a tento film je už len taká čerešnička na torte v jej hereckej kariére.  

Matej Landl a Eval Landlová s rodinou.
Zobraziť galériu (36)
Matej Landl a Eval Landlová s rodinou.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Vy si predpremiéru môžete pozrieť v kine už 22. septembra.

Viac o téme: Martina GrešováMatej LandlLiv BielovičEva Landlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu