Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa herečka ako ALADIN, Pauhofovú o chvíľu čaká pôrod, ALE... S priateľom si vyrazili do kina!

Zobraziť galériu (14)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – V jednom z bratislavských nákupných centier sa uskutočnila premiéra filmu Obeť. Nechýbala na nej ani Táňa Pauhofová (39), ktorá čochvíľa porodí. Ani to jej nebránilo v tom, aby si s priateľom vyrazili do mesta. Medzi pozvanými hosťami bola aj známa slovenská herečka Eva Sakálová (37). Jej outfit však nešťastne pripomínal rozprávkového hrdinu Aladina.

Na premiéry filmov má v obľube chodiť mnoho známych tvárí. Ani táto nebola výnimkou a v kine jedného z bratislavských nákupných centier sa objavili zvučné mená z filmového prostredia. Medzi pozvanými hosťami boli napríklad Juraj Loj, Richard Autner či Dávid Hartl. Nechýbali ani ukrajinskí herci, ktorí stvárňovali hlavné postavy. Najviac pozornosti však pútali herečky Táňa Pauhofová a Eva Sakálová.

Táňa si so svojím priateľom Jonatánom Pastirčákom užila štvrtkový sviatok trošku kultúrnejšie. Spoločne si vyrazili na kinopremiéru slovenského filmu Obeť. Nebránilo jej v tom momentálne ani vysoké štádium tehotenstva. Dôkazom toho je aj bruško, ktoré krásnej herečke dodáva pôvab. Ukázala ho v obtiahnutých šatách a síce strháva všetku pozornosť, ale už nie dlho! Pauhofová čochvíľa privedie na svet vytúžené prvé bábätko.

Známa herečka ako ALADIN,
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Pozornosť nechýbala ani ďalšej slovenskej herečke Eve Sakálovej. Tá si ju ale zaslúžila vďaka svojmu outfitu. Nešťastná kombinácia, ktorú zvolila, nápadne pripomínala oblečenie hrdinu z detských rozprávok. Obtiahnuté tričko a široké lesklé nohavice sa podobali na outfit Aladina. Veď posúďte sami!  

Známa herečka ako ALADIN,
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Slovenský film Obeť sa natáčal ešte pred vojnou na Ukrajine, preto by sa mali diváci na neho pozerať inak. Vyobrazená situácia korešponduje s názvom a hlavná postava sa stretáva s problémami tejto doby, ako sú napríklad predsudky a diskriminácia. Ako to na premiére vyzeralo, si môžete pozrieť v našej galérii.  

Viac o téme: Táňa PauhofováEva Sakálová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu