Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rómeo (32) z Hotelu Paradise po 10 rokoch: Zmenený na nepoznanie!

Finalisti šou Hotel Paradise. Zobraziť galériu (8)
Finalisti šou Hotel Paradise. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Od šou Hotel Paradise ubehlo neuveriteľných 10 rokov. O najzvučnejších menách dávneho projektu počúvame dodnes. Ale čo taký Rómeo alias Patrik Németh (32)? Toho sa nám po rokoch opäť podarilo stretnúť v spoločnosti. Pozrite, ako sa odvtedy zmenil!

Patrik Németh je predovšetkým známy pod svojou prezývkou Rómeo, ktorá určite zarezonovala v pamäti divákom šou Hotel Paradise. Od vysielania ubehlo už 10 rokov a mnohé tváre sa stali známymi a na Instagrame sa prezentujú dodnes. Napríklad víťazka Nela Slováková alebo najznámejšia influencerka Zuzana Plačková. Ale kam sa vytratil sexi športovec Rómeo? 

Rómeo (32) z Hotelu Paradise po 10 rokoch: PRIBRAL a ZOSTAROL... FOTO je to vôbec ON?! (Zdroj: Maarty )

Toho sme zastihli na Bratislavských módnych dňoch, kde ho sprevádzala krásna partnerka. Bolo vidno, že bývalý súťažiaci prešiel určitou premenou vizáže. Nechal si narásť hustú bradu, a tak ho po desiatich rokoch bolo naozaj ťažké spoznať. Svoju charizmu si však ponechal a dnes je z hrdého otecka 8-ročnej dcérky totálny elegán.

Po rokoch si pre nás zaspomínal na minulosť a svoje účinkovanie v šou. „Pozerám sa na to veľmi dobre, vtedy som mal niečo nad 20 rokov, nemal som žiadne záväzky a keby sa to opakovalo, tak by som určite išiel ešte raz, pretože to otvára nové možnosti do sveta,“ skonštatoval dnes už 32-ročný súťažiaci. 

Priateľstvá si vytvorili svoju cestu aj v jedinečnej šou a Rómeo z nich čerpá dodnes. V kontakte je stále aj s čerstvou maminou Zuzanou Plačkovou. „Momentálne som v kontakte so Zuzkou Plačkovou, ktorá mi referovala to tehotenstvo, ktoré nebolo najideálnejšie, ale som rád, že sa jej narodilo zdravé dieťatko a veľmi im to prajem,“ dodal. 

To, čím sa dnes živí, sa dozviete v rozhovore vyššie!

Rómeo (32) z Hotelu
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV JOJ/ Ján Zemiar)

Viac o téme: RómeoHotel Paradise
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu