Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Syna priviedla do LUXUSU, ale NEDOJČÍ ho: Plačkovej závažné dôvody!

Zuzana Plačková nedojčí, malého Diona kŕmia z fľaše. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Plačková nedojčí, malého Diona kŕmia z fľaše. (Zdroj: Instagram ZP)

MILOSLAVOV - Zuzana Plačková má svoje prvorodené dieťa už doma. Na oboch čakala okázalá výzdoba a na malého Diona aj luxusná výbavička. Ako ale influencerka priznala, v rámci stravy pre svoje bábätko sa musí spoliehať na umelú výživu...

Zuzana Plačková sa minulý týždeň v piatok stala prvý raz mamou. A včera si už odniesla syna Diona z pôrodnice domov, kde ich čakalo naozaj okázalé privítanie. 

Syna priviedla do LUXUSU,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram ZP)

Syna priviedla do LUXUSU,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram ZP)

Pri životnom štýle Zuzany a jej manžela Reného môžeme predpokladať, že aj výbavička pre bábätko je luxusná a stála nemalú sumičku. Lenže to základné Dionovi, bohužiaľ, jeho mama poskytnúť nemôže. 

Pre mnoho mamičiek je najdôležitejšie, aby mohli svoje dieťatko dojčiť. No nie každá to aj naozaj môže splniť. A Zuzana má tiež závažné dôvody. Kedysi totiž podstúpila náročnú operáciu. 

Pred samotným pôrodom si ešte nebola istá, či jej prsníky s vyoperovanými žľazami dojčenie zvládnu alebo nie. Pripravovala sa teda na oba varianty. Nakoniec sa ukázalo, že to proste nebude možné. „Nedojčím z toho dôvodu, že pred niekoľkými rokmi mi boli na 80 % odobraté prsné žľazy zo zdravotných dôvodov. Mne sa vlastne mlieko netvorí, ani len náznak tam nie je toho, že by som nejaké mlieko mala mať,” uviedla na sieti Instagram s tým, že túto tému už viackrát rozoberať nemieni. „Sme na umelom mlieku a je všetko v poriadku. Dieťa je zdravé, čo je najpodstatnejšie,” dodala Zuzana. 

Keďže sú pri Dionovi odkázaní na umelú výživu, môže jej s kŕmením hneď od začiatku pomáhať aj manžel. A zdá sa, že tejto úlohy sa René Strausz zhostil naozaj rád. 

Syna priviedla do LUXUSU,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram ZP)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu