Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

SEXI Mórová, speváčka HORE BEZ a... TOTO je faux pas večera!

Takto to vyzeralo na finále modelingovej súťaže! Zobraziť galériu (6)
Takto to vyzeralo na finále modelingovej súťaže! (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Včera sa vo večerných hodinách v historických priestoroch Pražského hradu konalo finále prestížnej súťaže Elite Model Look. Ani tento rok si udalosť nenechali ujsť mnohé známe tváre zo sveta šoubiznisu. Do Prahy dorazila aj herečka Diana Mórová, ktorá bola nesmierne sexi. Nechýbala ani známa česká speváčka. Tá podprsenku nechala doma. A títo dvaja sa postarali o najväčšie faux pas večera!

Takto to vyzeralo na finále Elite Model Look 2023! (Zdroj: Maarty)

Predposledný augustový deň sa na Pražskom hrade konalo finále prestížnej súťaže Elite Model Look. Slovensko, Česko, ale i Ukrajina tak spoznali svojich víťazov. Organizátori sa postarali o bohatý program, ktorý moderovala speváčka Katarzia.

Galéria: Finále Elite Model Look 2023

Porota, ktorá sa skladala z odborníkov z oblasti módy, médií, zahraničných modelingových agentov a partnerov projektu, včera rozhodla. Toto sú nové nádejné tváre modelingu! Víťazmi sa stali Nikita Podovaylenko za Ukrajinu, Ivo Korčák a Zuzana Kistyová za Slovensko, Filip Kocábek a Aneta Matúšková za Česko.

Víťazi Elite Model Look 2023
Zobraziť galériu (6)
Víťazi Elite Model Look 2023  (Zdroj: Ján Zemiar)

Galavečer si nenechalo ujsť ani množstvo známych tvárí. Do spoločnosti zavítala aj herečka Diana Mórová, ktorá zvolila naozaj sexi outfit. Sieťovaný top doplnila koženou sukňou a rafinovanými sandálikmi. Diana je dôkazom toho, že ani v jej veku sa netreba báť odvážnejších kúskov!

Diana Mórová
Zobraziť galériu (6)
Diana Mórová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Prišli samozrejme aj českí umelci, napríklad speváčka Aneta Charitonova alias Annet X s priateľom Jakubom Strachom, známym aj pod umeleckých menom DJ Nobody Listen. A práve blondínka, ktorú môžete poznať aj z markizáckeho seriálu Vedma, na akcii všetkých šokovala. Doma totiž nechala podprsenku a prišla hore bez!

Annet X s priateľom
Zobraziť galériu (6)
Annet X s priateľom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Annet X s priateľom
Zobraziť galériu (6)
Annet X s priateľom  (Zdroj: Ján Zemiar)

O najväčšie faux pas večera sa ale postarali bývalí farmári! Víťazka Farmy 12 Xénia Gregušová a jej priateľ Lukáš Stanislav úplne odignorovali dress code v znamení black tie. Black tie je vrchol elegantnosti, muži by mali zvoliť smoking a ženy dlhé šaty s lodičkami. Zaľúbenci síce prišli zladení, ale ich outfity nekorešpondovali s danou akciou.

Xénia Gregušová a Lukáš Stanislav
Zobraziť galériu (6)
Xénia Gregušová a Lukáš Stanislav  (Zdroj: Ján Zemiar)

To, ako to vyzeralo na prestížnom finále, si môžete pozrieť v našej galérii a videu vyššie. Udalosť si nenechali ujsť napríklad ani raper Majk Spirit s manželkou, herečka Hana Vagnerová či česká moderátorka Nikol Moravcová.

Viac o téme: Elite Model Look 2023
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu