Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Maroš Molnár dostane zabrať: Účastníci Extrémnych premien dokopy vážia... Fúú, to je ŠIALENÉ číslo!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Televízia Markíza)

BRATISLAVA - Už onedlho sa na markizácke obrazovky vráti jeden z ich najpopulárnejších formátov. Reč je o šou Extrémne premeny, kde sa objaví ďalších dvanásť slovenských odvážlivcov, ktorí trpia morbídnou obezitou a snívajú o lepšom a hodnotnejšom živote...

Úspešná šou o chudnutí si podmanila aj slovenských divákov, preto sa na jeseň 2022 vráti na obrazovky televízie Markíza so štvrtou sériou a novými časťami. Fanúšikovia programu sa tak stanú svedkami ďalších dvanástich inšpiratívnych telesných premien. No a zrejme nikoho neprekvapí, že Slovákov, ktorí sa rozhodli zabojovať o kvalitnejší život, bude mať pod taktovkou opäť tréner Maroš Molnár. 

Maroš Molnár dostane zabrať:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Každý jeden z tých dvanástich ľudí je samostatná kapitola života, samostatné klbko problémov, či radostí. Výber je aj túto sériu pestrý a moji „účastníci zájazdu“ sú tak zaujímaví a dynamickí, že ma dokázali neustále prekvapovať a zaiste prekvapia aj divákov Markízy. Každoročne sa snažím vylepšiť Extrémne premeny tak, aby priniesli niečo nové a myslím si, že sa to podarilo aj tentokrát. Je sa na čo tešiť,“ vyjadril sa pre Markízu Maroš Molnár, ktorý bude mať poriadne náročnú úlohu. 

Ako sme už spomínali, spoločne s ďalšími odborníkmi bude mať dohľad nad dvanástimi obéznymi Slovákmi. A o tom, že pôjde o skutočne "ťažký kaliber", svedčí ich spoločná váha. Tá sa totiž pohybuje v doslova nepredstaviteľných rozmeroch - podľa Markízy spolu vážia až DVE TONY.  Tréner a jeho kolegovia si teda taktiež poriadne zamakajú. Ale výsledok - ten určite bude stáť za to!

Nezabudnite, že prvá epizóda Extrémnych premien sa bude vysielať už 7. septembra! 

Aj takéto premeny sme videli v minulých sériách. Nie každému sa však nový životný štýl poradilo udržať...
Zobraziť galériu (4)
Aj takéto premeny sme videli v minulých sériách. Nie každému sa však nový životný štýl poradilo udržať...  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Extrémne premenyMaroš Molnár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu