Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slovenský herec desil výzorom: Kvôli úlohe sa VYHLADOVAL NA KOSŤ… Dodnes sa mu nepodarilo pribrať späť!

Noël Czuczor dodnes nepribral schudnuté kilá späť. Zobraziť galériu (8)
Noël Czuczor dodnes nepribral schudnuté kilá späť. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Herec Noël Czuczor (33) je momentálne známy vďaka seriálu Nemocnica, v ktorom účinkuje ako doktor Mach. Hlavnú úlohu však stvárnil aj v nezabudnuteľnom filme Správa, ktorý rezonoval v kinách na začiatku minulého roka. Kvôli hereckej úlohe musel rapídne schudnúť. Teraz však priznal, že sa mu kilá nepodarilo pribrať naspäť!

Noel Czuczor (Zdroj: Maarty)

Pre hlavnú úlohu vo filme Správa musel známy herec rapídne schudnúť. Obmedzil stravu po šiestej hodine a nejedol veci, ktoré miluje najviac. Cvičiť chodil sedemkrát do týždňa a vychudol na kosť. Pohľad naňho bol naozaj desivý. No zanechalo to na ňom stopy aj do dnešného dňa.

Schudol totiž neuveriteľných 18 kilogramov. Priznal však, že všetky kilá, ktoré v minulosti zhodil, budeme teraz na ňom márne hľadať. „Pribral som asi polovicu, ale je mi vlastne veľmi príjemne,“ povedal otvorene. 

Po filme bol hneď obsadený aj do jojkárskeho seriálu Nemocnica. V tom, či je pre neho ťažšie natáčanie filmu alebo seriálu, má jasno! „Myslím si, že je to rovnako náročné. Ten štýl herectva sa pre mňa nemení,“ vyhlásil. 

Slovenský herec desil výzorom:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: DNA Productions)

Zaneprázdnený herec bol celé leto vyťažený maximálne, ako sa len dalo. Letné dni trávil hlavne v práci, ale nič to nemení na tom, že si to nesmierne užíval. „Aspoň ma to skrylo pred horúcom,“ poznamenal s úsmevom. Usilovne pracoval na nových dieloch seriálu Nemocnica pre jojkárskych divákov, kde stvárňuje rolu doktora Macha. Sám priznal, že sú s touto postavou úplne odlišní, ale podľa jeho slov sa vzájomne aj ovplyvňujú.

Pomedzi to si však predsa stihol aj oddýchnuť, a to priamo v Londýne! „Je to taká príjemná rovnováha pre mňa,“ dodal. Neustále pokračujúce natáčanie známeho seriálu si vyžaduje tráviť naozaj veľa času s hereckými kolegami. To, aký majú medzi sebou vzťah na pľaci, sa dozviete vo videu hore!

Herca Noëla Czuczora môžete najbližšie vidieť vo filme Svetlonoc, ktorý ma premiéru v septembri, potom v novembri vo filme na Prach a ešte v mini sérii Víťaz. Iné projekty, v ktorých bude účinkovať si zatiaľ chce nechať ešte pre seba.

Slovenský herec desil výzorom:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Noël Czuczor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu