Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ďalšia Žilkovej dcéra provokuje: Obrovský výstrih a... Aha, aké priesvitné šaty!

Záber z minulosti: Veronika ŽIlková s dcérou Kordulou Zobraziť galériu (3)
Záber z minulosti: Veronika ŽIlková s dcérou Kordulou (Zdroj: profimedia.sk)

KARLOVY VARY - Karlovarský filmový festival je ukončený. Cez víkend sa konali posledné akcie a záverečný ceremoniál. V rámci tohto podujatia zažila svoju spoločenskú premiéru aj mladšia dcéra herečky Veroniky Žilkovej. A veru zaujala!

Herečka Veronika Žilková žije aktuálne oddelene od svojho manžela Martina Stropnického. V Karlových Varoch ale nechýbala, keďže tiež patrila k jednému z predstavovaných projektov. 

Galéria: Veronika Stropnická Žilková

Namiesto mužského sprievodu sa však rozhodla vziať na filmový festival svoju mladšiu dcéru Kordulu. Tá teda zažila na tejto prestížnej udalosti svoju spoločenskú premiéru. „Karlove Vary skončili, krásny zážitok a radosť z Kordulky, ktorá svoj vstup do spoločenského sveta zvládla na jednotku,” vyjadrila sa herečka na sieti Instagram. 

To najlepšie si Kordula nechala na záver festivalu, keď sa na červený koberec postavila v rafinovanom modeli. Trblietavé šaty mali štedrý výstrih a úplne priesvitnú spodnú časť. Takmer 17-ročná blondínka vyzerala, akoby si mala ísť rovno po korunku Miss. Tak trochu pripomínala modelku Terezu Fajksovú, ktorá v roku 2012 získala titul Miss Earth. 

Ďalšia Žilkovej dcéra provokuje:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

So súťažou krásy má svoje skúsenosti aj Kordulina staršia sestra Agáta Hanychová. Tá je tiež známa ako provokatérka, a nielen v obliekaní. Tak dúfajme, že Kordula zas úplne v jej šľapajach nepôjde. 

Ďalšia Žilkovej dcéra provokuje:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram AH)

Viac o téme: Veronika Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu