Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

LUXUS 17-ročnej dcéry českej herečky: Šľapky za 800 eur... Frajer (19) jej dopraje!

Kordula Stropnická s priateľom Damianom Zobraziť galériu (2)
Kordula Stropnická s priateľom Damianom (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Na prominentných večierkoch sa už neobjavuje len herečka Veronika Žilková, či jej dcéra, modelka a moderátorka Agáta Hanychová, ale aj mladšia Kordula Stropnická. Tá sa minulý rok dala dokopy so synom majetného podnikateľa a odvtedy vyťahuje jeden luxusný kúsok za druhým. Výnimkou nebola ani včerajšia filmová premiéra...

Rodičia Korduly Stropnickej – herečka Veronika Žilková a politik Martin Stropnický – sú rozvedení. Kameňom úrazu pri rozvode bolo najmä výživné na dcéru, pričom umelkyňa zdôraznila, že napokon podpísala dohodu, ktorá je výhodná pre jej exmanžela, no nie pre ich spoločné dieťa. 

Kordula sa však už od minulého roka objavuje v spoločnosti neustále s nejakým luxusným doplnkom za nemalé peniaze. Na včerajšej premiére ONEMANSHOW: The movie to nebolo inak. Úplne jednoduché oblečenie doplnila 17-ročná blondínka kabelkou Louis Vuitton a šľapkami rovnakej značky. 

Podľa portálu expres.cz ide o kúsky v hodnote 60-tisíc a 20-tisíc Kč, čiže približne 2500 a 830 eur. 

LUXUS 17-ročnej dcéry českej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Tento luxus jej pravdepodobne dokáže dopriať jej priateľ Damian, ktorý včera oslávil 19 rokov. „Damian, chlapec mojej dcéry, prajem všetko najlepšie k 19. narodeninám a díky, ako sa o ňu pekne staráš,” napísala dnes na svoj Instagram Veronika Žilková. 

Samotný Damian sa na sociálnych sieťach chváli, ako sa preháňa v luxusných autách a oblieka sa do štýlových značiek zvučných mien. Jeho otec je údajne zámožný podnikateľ. 

Viac o téme: Kordula Stropnická
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu