Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Radosť aj STRACH moderátora Talentu: Veľmi ŤAŽKÝ PÔROD manželky… Leží na JIS-ke!

David Gránský sa stal otcom. Zobraziť galériu (8)
David Gránský sa stal otcom. (Zdroj: Ján Zemiar,)

PRAHA - Moderátor jojkárskeho Talentu David Gránský (30) a jeho manželka Nikola si informáciu, že čakajú bábätko, dlho nechávali pre seba. Prvýkrát sa ňou pochválili až na konci januára. A dnes sú z nich už aj rodičia, ale... Pôrod bol veľmi ťažký. Čerstvá mamička leží na JIS-ke!

Moderátor David Gránský tvorí so svojou polovičkou pár už dlhých 12 rokov. Pred tromi rokmi sa zobrali a koncom januára sa s verejnosťou podelili o informáciu, že čakajú prvé spoločné dieťa. „Hráč číslo 3 vstúpil do hry,“ napísal vtedy k fotke s ultrazvukom moderátor. A z dvojice sa už stali aj rodičia - narodil sa im synček. 

Informoval o tom český portál sedmička.cz. Čerství rodičia sa s novinkou ešte s na sociálnych sieťach nepochválili. No majú na to aj pádny dôvod. Spomínaný portál tiež informoval, že pôrod bol veľmi ťažký. Gránského polovička vraj rodila celú noc a bábätko nakoniec priviedla na svet cisárskym rezom.

Aktuálne sa údajne nachádza na jednotke intenzívnej starostlivosti v Ústave pre matku a dieťa v Podolí.  Prajeme teda skoré zotavenie a veľa zdravia bábätku aj mamičke!

Viac o téme: David Gránský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu