Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Následky drsného ROZCHODU českej hviezdy: 20 kíl dole, ale… Bohužiaľ, za dosť VYSOKÚ CENU!

Monika Absolonová je o 20 kíl ľahšia. Zobraziť galériu (5)
Monika Absolonová je o 20 kíl ľahšia. (Zdroj: Instagram MA)

PRAHA - 1. mája ubehol presne rok čo česká hviezda Monika Absolonová (45) oznámila rozchod so snúbencom a otcom jej dvoch synov, Tomášom Hornom (41). Drsný krach vzťahu sa na nej za ten čas aj viditeľne podpísal - speváčka zhodila 20 kíl, ale... Bohužiaľ, za dosť vysokú cenu!

Sedem rokov trvala láska speváčky a herečky Moniky Absolonovej a Tomáša Horna. Začala ešte v čase, keď bol hokejista ženatý a mal malú dcérku - manželka sa o jeho nevere dozvedela z novín. No ani vzťah s muzikálovou hviezdou športovcovi nevyšiel a v máji minulého roka oznámili rozchod.

Galéria: Monika Absolonová

A ten na známu Češku zafungoval doslova ako najlepšia diéta. Aktuálne totiž v spoločnosti ohuruje tip-top figúrou. Za rok sa jej podarilo zhodiť celých 20 kíl. „Rozvodová diéta u mňa vždy fungovala najlepšie! Ale som sama prekvapená, ako rýchlo to šlo dole,“ zhodnotila Absolonová.

Zároveň však doplnila, že teraz síce má super figúru, ale stálo ju to aj dosť sĺz a trápenia. „Bohužiaľ, za dosť vysokú cenu,“ zhodnotila speváčka, ktorá s hokejistom Kladna má dve deti, synov Tadeáša a Matouša. A pozrite, ako dnes Monika vyzerá!

Následky drsného ROZCHODU českej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Monika Absolonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu